Utazás appok

A legjobb utazás applikációk összehasonlítása, top utazás appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat utazás témakörben.
 • Agoda

  agoda Az Agoda app segítségével egyszerűen és gyorsan foglalhatunk szállást, böngészhetünk utazási ajánlatokat, és könnyedén találhatunk új utazási lehetőségeket. Az alkalmazás ingyenesen letölthető android és iphone készülékekre, magyar nyelven is elérhető. Az Agoda app-ot használva átlátható módon tudunk válogatni a szálláslehetőségek között, és a felhasználóktól érkező visszajelzések alapján dönthetünk. Az Agoda app-al a szálláskeresés és foglalás folyamata egyszerűbbé és gyorsabbá válik. Olcsó szállás egy éjszakára? Az Agoda ebben is tud segíteni és legtöbbször jobb áron mint vetélytársaik.

 • Expedia

  expedia Az Expedia app segítségével egyszerűen és gyorsan foglalhatunk szállást, repülőjegyet és autóbérlést, valamint böngészhetünk utazási ajánlatokat. Az alkalmazás ingyenesen letölthető android és iphone készülékekre, több nyelven is elérhető. Az Expedia app-ot használva átlátható módon tudunk válogatni a lehetőségek között, és az Expedia alkalmazás felhasználóktól érkező visszajelzések alapján dönthetünk.

 • Foursquare

  foursquare A Foursquare a város legérdekesebb és legváltozatosabb pontjait mutatja meg, méghozzá személyre szabottan, az alkalmazás akár a legjobb turista-vezető is lehetne bárhol a világban. Legyen szó egy közeli menő vagy kedvesen összebújós helyről, egy nagyvárosi buli negyedről, de hosszan sorolhatnánk... Boltok, vendéglátó helyek, igazi hangulatos kávézók, éjjeli partik - csak választani kell a listából, de ez sem egyszerű. Ebben segít az a több mint 60 millió apró visszajelzés, tipp, amit a felhasználók egymástól kapnak.

 • Google Lens

  google-lens A Google Lens egy nagyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy játszva használjuk ki a telefonunk kamerájának képességeit, és információkat kapjunk a környezetünkben található dolgokról. Az app rendkívül egyszerűen használható, és számos hasznos funkcióval rendelkezik. Praktikus megoldás különféle kihívásokhoz, amely nélkülözhetetlen eszköz lehet a mindennapi életben. Az okos kamera alkalmazások kategóriában a Google Lens kiemelkedően jó választás.

 • Google utcakép

  google-utcakep A Google utcakép alkalmazással egy különleges képgyűjteményt kapunk a kezünkbe, amely szinte testközelbe hozza a világ nevezetességeit és természeti csodáit. Androidos mobillal és iPhone-nal már ingyen elérhető az app. Töltsük le most, hiszen a körpanorámás képek segítségével már a saját fotelünkben ülve is utcára léphetünk. Kreatív és élethű kép a világ bármely pontjáról. A valóságos felvételekkel egyszerűbben és könnyebben tervezhetjük meg az utazásainkat is!

 • Swarm

  swarm A Swarm ingyenes app már sokkal több, mint egy egyszerű check-inelős program. Androidos és iOS rendszerű készülékekre töltve a közösségi szórakozást élménnyé varázsolja, és még a kedvenc helyeinket is összegyűjti. Ízlett az étel, felpörgetett a zene? A check-inelés mellett jelöljük meg matricákkal, miért lett favorit az új kávézó – és szóljunk a barátainknak is. Sőt, ha élesítjük a GPS-t, az app könnyen összehoz velük bennünket. Ismerjük a környék minden klassz helyét? Töltsük le a Swarmot, mert biztosan tud újat mutatni!

 • TripAdvisor

  tripadvisor A TripAdvisor app-al csak egy érintésre vannak a legjobb ajánlatok: akár olcsó buszjegyet, vagy kényelmes szállást keresünk, de az ismeretlen város legegzotikusabb helyeit és legbulisabb negyedeit is felkutathatjuk az Android és iPhone alkalmazás segítségével. A TripAdvisor átlátható módon és okosan egyesíti a felhasználóktól érkező visszajelzéseket. Mások pozitív tapasztalatainak a nyomába szegődhetünk, ha térképük és véleményük alapján választunk helyet, útvonalat. Ám az ingyenes utazás alkalmazással mi magunk is tippeket adhatunk bárkinek.

 • Trivago

  trivago A Trivago szállásfoglaló alkalmazással könnyedén rátalálni a tökéletes úti célra. Az ingyenesen letölthető app-ot pontosan erre találták ki! Átlátható és könnyen kezelhető felület, vidám dizájn - és a hosszú, problémás szálláskeresés helyett valóban egy praktikus lehetőség került a kezünkbe. Több, mint száz gyűjtőoldalt foglal magába a Trivago keresési rendszere: így több százezer szállás közül lehet kiválasztani az elvárásoknak leginkább megfelelőt. A szűrőrendszerek és a felhasználók véleményezései valóban segítenek a hatékony döntésben!

 • Valutaváltó

  wise-valuta A Valutaváltó egy ingyenes app, amely lehetővé teszi az átváltási árfolyamok követését és szolgáltatók összehasonlítását. Az app segítségével egyszerűen ellenőrizhetjük az élő árfolyamokat, valamint hozzáadhatjuk a kedvenceinkhez a figyelt árfolyamokat. Az app továbbá lehetővé teszi, hogy összehasonlítsuk a különböző szolgáltatók árait és átváltási árfolyamait. Az árfolyamokat grafikonokon is megjeleníti az elmúlt 5 év vagy nap szerinti változásokkal együtt.

 • Where is Public Toilett

  public-toilett

  A Where is Public Toilett az utazni vágyók egyik kikerülhetetlen és bizonyos élményinkre visszarévedve talán az egyik leghasznosabb applikációja is. Az utazás öröm, ha pedig kényelmesen, kényelmetlen buktatók elkerülésével élvezhetjük, akkor megfizethetetlen. Ez az ingyenes okostelefon alkalmazás az, ami! Nem csak megkönnyítik az utazásunk alkalmával felmerülő nehéz helyzetek megoldását, de használatával elkerülhetővé is válnak ezek, hiszen jelenlegi adatbázisa a mobiltelefon applikációnak az egész világra kiterjed.

 • Wizz Air

  wizzair A Wizz Air alkalmazással már okostelefon segítségével is kiválaszthatjuk a legolcsóbb és legjobb útvonalat. Még sosem volt ennyire egyszerű a repülőjegy foglalás. Az applikáció felhasználó barát felületével az első lépéstől az utolsóig mindent elintézhetünk. Az egyik legnagyobb fapados légitársaság utasai már a felszállást megelőzően is élvezhetik a mobilitást, hiszen bárhonnan nyomon követhetik a járatok pillanatnyi helyzetét. A Wizz Air járatait böngészve mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ajánlatot, a foglalás menetét pedig valóban egyszerűen és gyorsan nyélbe ütheti!

 • XE Currency

  xe-currency A XE Currency az egyik leghasznosabb alkalmazás, ha nyaralni vagy kirándulni indulunk: az ingyenesen telepíthető pénzváltó app megbízható módon és gyorsan váltja át a valutaértékeket. Töltsük le androidos készülékekre vagy iPhone-ra ezt az egyszerű és felhasználó barát felületet, hogy a legfrissebb árfolyam-értékek alapján számolhassunk. Off-line módban pedig internetre sem lesz szükségünk ehhez. A XE Currency megbízható pénzváltó app-nak ott helye a mobiltelefonon.

Jelenlévők

Oldalainkat 43 vendég böngészi