Névnapok

nevnapok A Névnapok praktikus alkalmazás, segít abban, hogy ne felejtsük el barátaink névnapját! Bárki ingyenesen letöltheti okostelefonjára. A száguldó hétköznapokban még akkor is szórakozottak vagyunk, ha előző nap, vagy épp reggel, ébredéskor még pontosan tudtuk, mely rokonunk vagy barátunk ünnepli a névnapját. A Névnapok alkalmazással elkerülhetőek a kellemetlen pillanatok. Sőt, időben értesülve apróságokkal is meglephetjük a családtagjainkat, ismerőseinket.

Gyártó:
Megnevezés: Névnapok
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 12 277
Kategória: Közösség
Értékelés:
3.6 (10 értékelés)

Mi a Névnap app?

Sörrel, virággal, édességgel toppanhatunk be bárkihez, ugyanis a Névnapok app a mobilok telefonlistáiból kiszűri azokat az ismerősöket, aki aznap ünneplik névnapjukat. Továbbá figyelmeztet is bennünket erre! Az előző és várható névnapokat is feltűnteti, amennyiben beállítjuk a funkcióknál. Az app roppant egyszerű ötletet valósít meg, népszerűsége mutatja, valóban milyen fontos ez az eszköz! Ha szeretnék, Magyarországon kívül még további 10 ország névnapjait is viszontláthatjuk a kijelzőn, többek között svéd, portugál, francia köszön vissza ránk. A legtöbb szórakoztató és hírszolgáltató weboldal is rájött arra, a névnap fontos szerepet tölt be sokak életében, így mindig feltűntetik azt a nyitóoldalon. Viszont, ha a Névnapok app-ot telepítjük a mobilunkra, időt sem kell szánnunk a keresésre, hiszen bármikor ott lesz előttünk a friss információ. A letöltést követően widgetet helyezhetünk el a főoldalon, a megjelenített nevek pedig testre szabhatók.

Névnapok használata

A Névnapok androidos applikáció minimális helyet foglal, gyorsan letölthető és néhány perc után már magunk is láthatjuk az eredményt. Egy felületen beállítható minden funkciója. A megnyitást követően összehangolhatjuk telefonkönyvünkkel az applikációt. Ha szeretnénk, az előző napi és holnapi névnapok is kikerülnek a képernyőre. A név színének csak a képzelet szab határt, pontosan jelölhetjük ki a felület színskáláján. Hátteret is választhatunk hozzá. Ha azt szeretnénk, hogy az ingyenes applikáció a magyar névlistát használja, állítsuk az országot a sajátunkra.

nevnapok-1
nevnapok-2

Amennyiben telepítés után a főoldalon csak a Névnapok feliratot látjuk, a widgetet nekünk kell beállítanunk. A Névnap ikon kitörlését követően (hosszú nyomással húzzuk a szemetesbe) válasszuk ki a widget-menüből (nyomjuk hosszan a képernyő felületét) a számunkra megfelelő 1x1 vagy1x2 változatot. Hosszan nyomva helyezhetjük ki a nyitó felületre. Megtörténhet, hogy a névnaptár éjfélkor nem vált át a következő névnapra. Amennyiben az SD-kártyára mentettük az applikációt, már meg is van a probléma forrása. Ha oda töltjük le, nem tudja frissíteni magát. Az alkalmazás nem tesz különbséget a vezeték- és keresztnév között, de inkább mókás, mintsem bosszantó, ha elképzeljük, hogy felköszöntjük ismerőseink családneveit!

Névnap névnapok mobilon, tovább az Android letöltés oldalra.