Terhesség edzések

terhesseg-edzesek A Terhesség edzések app segít a várandós anyukáknak, hogy fitten tarthassák kondíciójukat és rendszeresen mozogjanak a terhesség alatt. Az alkalmazás felhasználóbarát felülete és gördülékeny navigációja lehetővé teszi, hogy könnyedén megtaláljuk a szükséges információkat az edzésekhez. A Fitric által fejlesztett Terhesség edzések appban található edzéstervek kifejezetten a terhesség alatti mozgásigényekre lettek kialakítva, így biztosak lehetünk benne, hogy a mozgásaink biztonságosak és hasznosak a babának és nekünk is.

Gyártó:
Megnevezés: Terhesség edzések
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 941
Kategória: Baba Mama
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a Terhesség edzések?

Ma már egyre több kismama tartja fontosnak a terhesség alatt is az egészséges életmódot, melybe a rendszeres testmozgás is beletartozik. Azonban az ilyen típusú mozgásokat kifejezetten a terhes kismamák számára kifejlesztett alkalmazások segítségével érdemes végezni, hiszen ilyenkor az anyuka állapota és a magzat védelme is kiemelten fontos. Erre lett kitalálva a 'Terhesség edzések', mely gond nélkül használható és segít a terhesség ideje alatti egészséges mozgás kialakításában. Nincs szükség speciális ismeretekre vagy szaktudásra ahhoz, hogy a funkciókat megismerjük és alkalmazzuk. Felülete egyszerű, áttekinthető, a menürendszer könnyen kezelhető. A letöltés után elérhetővé válnak az edzéstervek, a naptár és az fitt étkezésre vonatkozó tanácsok. Számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint például az edzéstervek, a naptár és az egészséges életmódra vonatkozó tanácsok. Az alkalmazásban könnyen követhetőek az edzések teljesítése, és az eredményeket is rögzíthetjük. A Terhesség edzések app ingyenesen letölthető Android okostelefonra.

Terhesség edzések app használata

Az app használata nagyon egyszerű, segít a kismamáknak az egészséges és biztonságos mozgásban, valamint az egészséges étrend kialakításában. A főmenüben megtekinthetjük az edzésterveinket, és könnyedén hozzáadhatunk újakat. Az edzések könnyen kiválaszthatók a kívánt időtartam alapján, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő edzést. Első lépésként, a felhasználóknak be kell jelentkezniük az alkalmazásba, majd választaniuk kell az edzésterv opciót. Itt a kismamák választhatnak a különböző edzéstervek közül, amelyek az időszakoktól és a fitness szinttől függően változnak. Az alkalmazás továbbá tartalmaz egészséges étrendre vonatkozó tanácsokat is, amelyek segítenek a kismamáknak az egészséges táplálkozás kialakításában.

terhesseg-edzesek-1
terhes edzésterv, terhesen edzés.
terhesseg-edzesek-2
edzés terhesség elején, terhesség alatti edzés.

További funkciói közé tartozik az edzés naptár, amellyel megtervezhetjük és visszanézhetjük az edzéseinket.

Nézd meg videón is

Terhesség edzések terhes edzés, tovább az Android letöltés oldalra.