Peanut Find Mom Friends

peanut-find-mom-friends A Peanut Find Mom Friends app segít az anyukáknak új barátokat találni a környezetükben. Az alkalmazás letölthető Android és iPhone okostelefonokra is. Az app használatával az anyukák könnyedén találhatnak új barátokat a közös érdeklődési kör és a gyermekeik kora alapján. Lehetőség van munkaidőik, a beszélt nyelveik és bemutatkozó megadására, ami segít a találkozók szervezésében. Csoportokat is létre lehet hozni és közös programokra tehetünk javaslatokat.

Gyártó:
Megnevezés: Peanut Find Mom Friends
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 13
Kategória: Baba Mama
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a Peanut Find Mom Friends?

Az alkalmazás legújabb funkciója a "Pages", ami egyfajta közösségi fórum. Az anyukák itt beszélgethetnek azokról a kérdésekről, amelyek a legfontosabbak számukra, például a pénzügyekről, a kapcsolatokról, az aktuális eseményekről és a házimunkáról. Beállíthatjuk az érdeklődési körünket, és annak alapján követhetjük a tartalmakat. Az alkalmazás célja, hogy egy olyan közösséget hozzon létre, amelyben az anyukák megtalálják az olyan támaszokat vagy kapcsolatokat, amikre szükségük van. Ha nemrég költöztünk új lakhelyünkre, kiváló lehetőség az app, hogy ismeretségekre tegyünk szert.

Peanut Find Mom Friends app használata

Miután telepítettük okostelefonunkra a Peanut alkalmazást, regisztrálni kell egy fiókot, amelynek során meg kell adni néhány alapvető információt magunkról és gyermekünkről. Miután bejelentkeztünk, feljönnek a potenciális barátok listája, akik a környéken vannak. Az alkalmazás használatával könnyedén és gördülékenyen kereshetünk új barátokat, akiknek hasonló az érdeklődési köre és hasonló korú gyerekeik vannak. Létrehozhatunk csoportokat, ahová többen is csatlakozhatnak.

peanut-find-mom-friends-1
kismama unatkozom, magányos terhesség.
peanut-find-mom-friends-2
otthon ülő kismamák, egyedülálló kismama támogatása.

Összességében a Peanut - Find mom Friends applikáció remek lehetőséget teremt azon anyukák számára, akik szeretnék megosztani hasonló anyukákkal gondolataikat, életüket vagy éppen csak új barátokat szeretne találni.

Peanut App Find Mom Friends kismama chat, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 45 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura