Babavárás plusz

pregnancy-plus A Babavárás plusz app profi tanácsokat, egészségügyi tippeket, interaktív 3D modelleket kínál, mindezekkel nyomon kísérhetjük a kisbabánk fejlődését. Az appot több mint 50 milliószor töltötték le várandós családok világszerte. Az app egyedülálló, interaktív ábrákkal mutatja be a baba fejlődését, megtudhatjuk mit várhatunk minden egyes terhességi héten, kiemelve a fontosabb mérföldköveket. Letöltése Android és iPhone telefonra is lehetséges.

Gyártó:
Megnevezés: Babavárás plusz
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 147
Kategória: Baba Mama
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Babavárás plusz?

A Babavárás+ alkalmazás bőséges információt kínál a terhességről, beleértve a szoptatást, a testmozgást, az étkezést, a ikerterhességet. A napi terhességi infók a terhességi szakaszokhoz igazodnak, és különféle tippeket, trükköket és hasznos tanácsokat tartalmaz. A Babavárás+ számos eszközt kínál, beleértve a terhességi dátum kalkulátort, a magzatmozgás számlálót, a súlynaplót és a fájásidőzítőt. Az app segít szervezni és tervezni a terhességet, beleértve a terhességi naptárat, a kórházi táska készítését, a szülési tervet és a teendők és vásárlási lista készítését. Több ezer babanév közül lehet választani, és meg is oszthatóak természetese.

Babavárás plusz app használata

A Babavárás alkalmazást úgy tervezték, hogy ne jelentsen gondot egy kismama számára sem, így használata kifejezetten egyszerű. Számtalan funkciókat találunk, így például tanácsok az anyatejes tápláláshoz, az étrend és a kétgyermekes terhességekre vonatkozó részletes útmutatók, valamint naponta frissülő cikkek, amelyek a terhesség stádiumának megfelelően vannak összeállítva. Még Kismama tornáról is esik szó benne. Ezen felül 2D és 3D ultrahangfelvételek, valamint fotókat lehet feltölteni, létrehozva ezzel egy képi terhességi naplót.

pregnancy-plus-1
babavárás hétről hétre, babavárás kezdőknek.
pregnancy-plus-2
babaváró alkalmazás, babavárás applikáció.

Eszközei közé tartozik a terhességi dátum kalkulátor, a mozgásfigyelő, a súlynapló. A Kórházi csomagot is könnyedén összeállíthatjuk az applikációval, valamint összeírhatjuk a szüléshez szükséges igényeket, kívánságokat, majd kinyomtathatjuk azt.

Babavárás+ követő app babavárás előtt, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.