Ovia Pregnancy

ovia-pregnancy-tracker Az Ovia Pregnancy Tracker egy ingyenes alkalmazás, amely segít azoknak az anyukáknak és apukáknak, akik szeretnének többet megtudni a terhesség és a babájuk fejlődéséről. Az appot le lehet letölteni és telepíteni Android illetve iPhone okostelefonokra. Az igen részletesen kidolgozott appal hetente figyelhetjük meg, hogyan fejlődik a baba, össze lehet hasonlítani a baba méretét különböző tárgyakkal vagy gyümölcsökkel, és megnézhetjük a baba kezének és lábának méreteit is.

Gyártó:
Megnevezés: Ovia Pregnancy
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 164
Kategória: Baba Mama
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi az Ovia Pregnancy?

Az Ovia Pregnancy & Baby Tracker app több ezer terhességgel kapcsolatos cikket, tippeket és eszközt tartalmaz, valamint egy naptárt, amely segít megszervezni a terhességgel kapcsolatos dolgokat, például az orvosi teendőket, vizsgálati időpontokat. Az alkalmazásban megtalálhatjuk azokat az eszközöket, amelyek segíthetnek nekünk a terhesség alatt. A súlyunkat és a vérnyomásunkat is vezethetjük, valamint tájékozódhatunk a táplálkozásunkkal, az alvásunkkal és az érzéseinkkel kapcsolatban. Ezen felül segíthet nekünk abban is, hogy megértsük a jellemző tüneteket minden terhességi szakaszban hetente, és azonnali figyelmeztetést kapjunk, ha valami probléma merülne fel. Az app-ban található egy új funkció is, mely segít nekünk a baba nevek kiválasztásában. Több ezer nevet hasonlíthatunk össze, kedvenceinket pedig megjelölhetjük. Az app-ban található még a baba fejlődését bemutató heti illusztrációk, valamint a baba méretének összehasonlításai is.

Ovia Pregnancy app használata

Az Ovia app telepítése regisztrálni szükséges, ami néhány egyszerű lépésből áll csupán. Az Ovia Health partnerként működik olyan szervezetekkel, amelyeknek ugyanaz a célja, hogy segítsenek nekünk a terhesség alatt. Legfontosabb funkciók közé tartoznak az alábbiak. A "My Baby Names" funkcióval megtalálhatjuk a babánk nevének tökéletes formáját, szűrhetünk neveket betűk vagy nemek szerint, láthatunk közös beceneveket, és megismerkedhetünk a nevek jelentésével és eredetével. Az "In the Womb" funkcióval valósághű illusztrációkon keresztül figyelhetjük meg, hogy nézhet ki a babánk a méhben, rá is nagyíthatunk a képekre.

ovia-pregnancy-tracker-1
ovia baby, ovia online.
ovia-pregnancy-tracker-2
ovia pregnancy login, ovia pregnancy app reviews.

Az Ovia Pregnancy használata egyszerű és nem fog gondot okozni. Az alkalmazás segít személyre szabottan követni a baba fejlődését, és rengeteg hasznos eszközzel rendelkezik.

Ovia Pregnancy & Baby Tracker app free, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.