Sprout Pregnancy

sprout-pregnancy A Sprout Pregnancy app egy nagyszerű eszköz azoknak az anyukáknak, akik szeretnék figyelemmel kísérni terhességük alakulását. Az alkalmazás letöltése ingyenes, és telepíthető Android és iPhone okostelefonokra is. Az alkalmazás azonnal elérhetővé válik a személyre szabott terhességi idővonal és a 3D interaktív baba mozgásokat bemutató funkció. Továbbá lehetővé teszi a szülés megtervezését, a testi jellemzők valamint a baba mozgásainak és a magzat súlyának rögzítését. Az app egy ingyenes PDF e-könyvet is tartalmaz, amibe felvehetjük a terhesség alatt készült fotókat és gondolatokat.

Gyártó:
Megnevezés: Sprout Pregnancy
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 933
Kategória: Baba Mama
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Sprout Pregnancy?

Az Sprout Pregnancy alkalmazással megtekinthetjük a terhességünk egyes szakaszait, és biztonságosan tárolhatjuk a terhességünkről tároltz adatokat egy iCloud fiókban. A Sprout Pregnancy appot számos orvos javasolja, mert segít a kismamáknak a terhesség alatt a legjobban kihasználni az időt és felkészülni a szülésre. Az app könnyen kezelhető és nagyon hasznos lehet a terhesség alatt, így érdemes kipróbálni. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egy naplóban feljegyezzük a baba fejlődésének eseményeit, a kismama állapotát és a szülés előtti teendőket. Ehhez több mint 300 bejegyzési ötlet is tartozik. Felírhatjuk a gyógyszerek vagy vitaminok beszedésének időpontjait, a Health Tracker opció arra való, hogy feljegyezzük a vérnyomásunkat és a testhőmérsékletünket valamint a szükséges vitaminokat és gyógyszereket beállítsuk.

Sprout Pregnancy app használata

Az alkalmazás használata nagyon egyszerű. Miután letöltöttük és telepítettük az okostelefonunkra, android vagy iphone esetén, csak be kell jelentkeznünk és már használhatjuk is az alkalmazást. A főmenüben található a "Home" gomb, ami a főoldalra visz bennünket, ahol megtaláljuk a legfontosabb információkat a terhességünkről, a baba fejlődéséről és a szülésig hátralévő időről. Az "Interactive 3D" a baba mozgásainak és a szülés előtt jelentkező fájdalmaknak a valósághoz hasonló, interaktív 3D-s modelljét tekinthetjük meg. A "Journal" pedig a terhességünk folyamán készített fényképeket és gondolatokat menthetjük el és megoszthatjuk családtagjainkkal és barátainkkal is.

sprout-pregnancy-1
sprout pregnancy app store, best pregnancy app.
sprout-pregnancy-2
sprout baby app android, best pregnancy journal app.

További funkciók közé tartotzik a "Visual Birth Plan" amellyel létrehozhatunk egy személyre szabott tervet, amely segít a szülés közben. Ezen kívül eltárolhatjuk baba rúgások idejét, a fájásokat, és azok erősségét.

Nézd meg videón is

Sprout Pregnancy sprout app review, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.