Daemon Tools

daemontools A Daemon Tools Lite egy CD vagy DVD emulálásához, reprodukálásához való segédprogram. Kiválóan kezeli az ISO fájlokat, Image-eket vagy lemezképeket. Támogatja szinte az összes lemezformátumot, CD vagy DVD meghajtót. Használatával elkerülhetjük, hogy az optikai meghajtóink folyamatos igénybevételnek legyenek kitéve. Segítségével létre hozunk egy virtuális meghajtót, ami ugyanúgy fog viselkedni mint egy CD meghajtó.

Gyártó: Disc Soft
Megnevezés: Daemon Tools
Verzió: 10.5.1
Frissítés:
Fájlméret: 12.8 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Magyar
Letöltések: 96 644
Kategória: Lemez / Virtuális meghajtó
Értékelés:
4.4 (92 értékelés)

Mi a Daemon Tools?

A Safedisc emulátort fejlesztették tovább megtartva annak hasznos és jól bevált funkcióit. Futtathatunk SafeDisc, Laserlock vagy Protect CD védelemmel ellátott programokat privát használatra készített biztonsági másolatait. Beépített virtuális CD, DVD-ROM meghajtóval úgy használhatjuk a lemez állományokat, mintha igazit használnánk. Több virtuális meghajtót is létrehozhatunk, melyre szinte bármilyen ismert image formátum (ISO, BIN, CUE, stb..) csatlakoztatható egy mozdulattal, egyszerűen. Így CD, DVD vagy Blu-ray lemez emulálása sem jelenthet problémát a továbbiakban. Könnyedén utánozza eredeti lemezeinket, még a másolásvédelmek lekoppintását is tökéletesen tudja.

Daemon Tools Lite használata

A létrehozott virtuális meghajtók menüjében a kép csatlakoztatása alatt van a beállítások fül, ahol be tudjuk állítani, hogy milyen betűt lássunk a kijelölt meghajtó mellett, ezt bármikor változtathatjuk. A jobb kattintással előugró menüből elérjük a Daemon Tools Panel-t, mely további funkciókat rejt magában. Mi is létrehozhatunk a program segítségével image képfájlokat a CD vagy DVD-inkről.

Daemon Tools

Ezt a Disc imaging gombra kattintással érhetjük el és már készül is az iso vagy mds fájl. A Beállítások között sok lehetőséget találunk pl. másolásvédelmi eljárások beállításai stb... Ha nem szeretnénk nagyon speciális módszert, eljárást, a program standard beállításai elegendők lesznek az átlagos használatra. A Daemon Tools magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 145 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura