uTorrent

utorrentletoltes Az uTorrent vagy (micro) Torrent egy széles körben elterjedt torrent-kliens letöltőszoftver, mellyel gyorsabban és hatékonyabban tudunk letölteni az automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. Az uTorrent gyakorlatilag ugyanazt az alkalmazást takarja, amit BitTorrent néven is le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.

Gyártó: Bittorrent Inc.
Megnevezés: uTorrent
Verzió: 3.5.0
Frissítés:
Fájlméret: 1.21 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 145 359
Kategória: Hálózat & Internet / Torrent letöltő
Értékelés:
4.2 (136 értékelés)

Mi az uTorrent?

Az uTorrent vagy mikro Torrent kliens a hozzá kapcsolódó letöltőszerverekkel történő kommunikáció ún. alternatív módon történik, melynek segítségével kijátszható az internetszolgáltatók által használt bittorrent letiltó mechanizmus. Nagyon kis erőforrást igényel, gyors és a felhasználói felülete átlátható. Az uTorrent-el akár több száz gigás fájlokat is letölthetünk úgy, hogy nem terheli különösképpen számítógépünk erőforrásait. A szoftver zárt forráskódú, de többszöri bevizsgálás után sem találtak semmilyen kártékony összetevőt a letöltő alkalmazásban. Az uTorrent-el nem csak letölthetünk, de mi magunk is megoszthatunk fájlokat. Egy torrent fájl létrehozása néhány lépésben elvégezhető, de ehhez már jobb ha magasabb szintű ismeretekkel rendelkezünk.

uTorrent használata

A telepítés után, majd miután elindítottuk, kiválaszthatjuk a magyar nyelvet, illetve lehetőség van megadni az információs fájlok típusát is. Ha később szeretnénk változtatni a nyelvi beállításokon, a komplett nyelvi csomagot innen beszerezhetjük, majd másoljuk a telepítési mappába. Az interneten különböző torrent oldalakon talált torrent fájlokat egyszerűen megnyitjuk a kliens programmal, és már indul is a letöltés. Az alapértelmezésként megadott beállításokkal is gördülékenyen tudunk letölteni egyszerre több gigás fájlokat is.

uTorrent

De természetesen állíthatjuk a letöltési illetve a feltöltési sebességet, beállíthatjuk hogy hány letöltő szál futhat egyszerre, és még számtalan lehetőségünk van a konfigurálásra. Az uTorrent magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 40 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura