Facebook Messenger

facebookmessenger A Facebook Messenger programmal böngésző nélkül is bejelentkezhetünk és csetelhetünk Facebook-os ismerőseinkkel. Ez minden bizonnyal nagy szerencse azok számára, akik nem szeretnének egész nap a közismert közösségi oldalon böngészni ahhoz, hogy csevegni tudjanak barátaikkal. Érdemes kipróbálni aki sokat Facebook-ozik, nem egy bonyolult program. Naprakész legfrissebb verzió innen bármikor letölthető.

Gyártó: Facebook
Megnevezés: Facebook Messenger
Verzió: latest
Frissítés:
Fájlméret: 611 KB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 293 307
Kategória: Kommunikáció / Cset
Értékelés:
3.8 (448 értékelés)

Mi a Facebook Messenger?

Bár nem feltétlenül létfontosságú, hiszen a chat szolgáltatás a Facebook oldalon is kényelmesen elérhető, de ha állandóan chat közelben akarunk lenni, valószínűleg érdemes letölteni a Facebook hivatalos Facebook Messenger alkalmazását Windowsra. A program egyelőre csak teszt verzió, de teljesen jól használható. Ha nem akarjuk külön böngésző ablakban nyitva hagyni a teljes Facebookot, ezzel a megoldással kényelmesen tudunk csevegni, sajnos egyelőre csak szövegesen (folyamatosan fejlesztik, így hamarosan várható a videocsevegési lehetőség és a csoportos csevegés is). A program csak Windows 7, Vista és XP alatt használható. A Facebook Messenger utolsó verziója PC-re 2014 március elején jött ki, ezt követően a Facebook nem támogatja és fejleszti tovább a Desktop változatot!

FB Messenger használata

Hasonlóan működik a Windows Messenger-hez, a Windows indítása után egy kis ablakban találjuk barátainkat és azokat az üzeneteket is megkapjuk amiket akkor írtak nekünk, mikor távol voltunk az internettől.

Facebook Messenger

A Facebook Messenger közel ugyanazokat a funkciókat tudja, mint előző verziói, dizájnban viszont messze van tőlük. Ismerőseink avatarjaira egy ikon kerül, amennyiben online közülük valamelyikük. Emellett elkülöníthetjük, hogy weben (már nem elérhető), messenger applikáción vagy telefonján keresztül használják az alkalmazást.