Simple Gallery

simple-gallery A Simple Gallery fotó app mindazokat a fotómegtekintési és szerkesztési lehetőségeket kínálja, amiket hiányoltunk az Android Google Play fotók vagy galéria alkalmazásában, egy egyszerűen használható és stílusos appban. A Simple Gallery app segítségével könnyedén létrehozhatunk gyönyörű fotókat és videókat a google fotóinkból. Az alkalmazás reklámmentes és rendkívül biztonságos, az EULA adatvédelmi törvényekkel összhangban.

Gyártó:
Megnevezés: Simple Gallery
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 1 008
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
4.3 (3 értékelés)

Mi a Simple Gallery?

A Simple Gallery fotó app fejlett fotó- és videószerkesztési lehetőségekkel rendelkezik - böngészhetünk, rendszerezhetjük a fotókat, gyorsabban vághatunk és szerkeszthetünk fotókat vagy videókat, visszaállíthatjuk a véletlenül törölt fájlokat, vagy létrehozhatunk rejtett galériákat azoknak a képeknek és videóknak, amiket csak magunknak szeretnénk. Ráadásul a fejlett fájl-támogatással és a teljes testreszabhatósággal végre egy olyan alkalmazást kapunk, ami is pontosan úgy működik, ahogy szeretnénk. A Simple Gallery javított fájlkezelőjével és fotóalbumával a fotószerkesztés pofon egyszerű. Nagyon könnyű az alkalmazással élőben szerkeszteni a képeinket. Vághatunk, tükrözhetünk, forgathatunk és átméretezhetünk képeket.

Simple Gallery app használata

Az ingyenesen letölthető Simple Gallery alkalmazás a legjobb választás azok számára, akik szeretnének rendszerezni és szerkeszteni fényképeiket okostelefonjukon. Böngészhetjük, kezelhetjük és rendezhetjük fényképeinket, valamint gyorsan vághatunk, forgathatunk és átméretezhetünk képeket, hozzáadhatunk szöveget, matricákat, szűrőket, kereteket, hatásokat és áttetsző rétegeket, hogy minőségük javuljon. Az app támogatja a JPEG, PNG, MP4, MKV, RAW, SVG, GIF, panorámafotókat, videókat és sok más fájlformátumot, így teljesen szabadon választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb formátumot. Emellett a Simple Gallery teljesen testreszabható, így a felhasználók a saját igényeik szerint alakíthatják ki az app megjelenését és működését.

simple-gallery-1
simple gallery app download, how to use simple gallery app.
simple-gallery-2
simple and fast photo gallery, simple gallery app open.

Az app biztonsági funkciókkal is rendelkezik, így a felhasználók PIN-kóddal, mintával vagy ujjlenyomat-olvasóval védhetik a privát fényképeiket és videóikat, illetve a fájlkezelő bizonyos funkcióit is lezárhatják. A Simple Gallery anyagtervezett és sötét témájú alapértelmezéssel rendelkezik, így kényelmes használatot biztosít.

Nézd meg videón is

Egyszerű galéria free download, tovább az Android letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 63 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték