Mp3 Cutter

mp3-cutter A Mp3 Cutter talán az egyik legügyesebb mp3 szerkesztő app! Töltsük le ingyenesen az androidos készülékünkre, és néhány mozdulattal másodpercre pontosan vághatjuk meg a zenei anyagokat. Ez az app kiváló zeneszámok összeillesztéséhez is. Egy új csengőhangra van szükségünk, de a lassú, felvezető résztől megszabadulnánk? A rögzített hanganyagból szívesen kitörölnénk a nem oda illő részleteket? Válasszuk az Mp3 Cutter alkalmazást, amely rendkívül egyszerű, könnyen kezelhető, mégis mindent tud, ami gyors és profi segítséget igényel, ha egy Mp3 formátumú fájlanyag kerül elénk.

Gyártó:
Megnevezés: Mp3 Cutter
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 857
Kategória: Zene
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Mp3 Cutter?

A kezdők kezében is jól működik az Mp3 Cutter app, a letisztult felületen könnyen eligazodik bárki. Roppant egyszerű funkciókkal rendelkezik az alkalmazás, ám nélkülözhetetlen, ha Mp3 fájlformátum szerkesztésére van szükségünk. Bárhol bevethető a program, már útközben is megvághatjuk a kiválasztott zeneszámot, elhagyhatjuk a felesleges részeket, és miután elmentettük az kész anyagot, akár csengőhangként is beállíthatjuk. Az egyértelmű parancsok és szép felület most igazán megkönnyíti a vágást, szerkesztést, és a művelethez még csak zenei szakembernek sem kell lennünk! A népszerű Mp3 Cutter-rel minőséges hanganyagot állíthatunk össze az Android-készülék segítségével. Ne is keressünk tovább, ha egy megbízható Mp3 vágó programra van szükségünk! Ügyesen megbirkózik tehát a vágással, összeillesztéssel, precíz módon végezhetjük el a legfontosabb szerkesztési műveleteket. Szabjuk személyre a csengőhangunk – Mp3 Cutter app-pal nem kell majd szégyenkeznünk a végeredmény miatt.

Mp3 Cutter használata

Fontos, hogy másodpercre pontosan illeszthessük össze a zeneszámokat, vagy a kívánt részt profi módon vághassuk ki? Töltsük le ezt a nagyon kis helyet foglaló alkalmazást, az Mp3 Cutter megoldja! A telepítés után a felületen azonnal megjelenik az összes Mp3 fájlformátum, így gyorsan kiválaszthatjuk azt, amellyel dolgozni szeretnénk. Szórakozásként is elsőosztályú ez az app a zene szerelmeseinek! Milyen műveleteket bízhatunk az Mp3 Cutter-re? Vágjunk megfelelő méretre, illesszünk össze több zeneszámot, de, ha akarjuk, egy mozdulattal törölhetjük is a feleslegessé vált tartalmat az okostelefonról.

mp3-cutter-1
mp3-cutter-2

Az Mp3 Cutter app egy újabb felületre vezényel bennünket, ahol elvégezhetjük a kívánt műveletet. A vágásban nagyon nagy segítséget jelentenek a precíz tolókák. Az ujjunkkal mozgathatjuk el jobbra-balra, így jelöljük ki a vágásra szánt részt. Bármikor megállíthatjuk a felvételt, ha megszakítanánk a munkamenetet. Az eltávolított szakaszokat nem menti az app, és a hanganyag végső változatát is külön parancsra tárolja el a készülékünkön. Csengőhang vágásához nincs is alkalmasabb eszköz ennél az egyszerű és szép dizájnú Mp3 Cutter alkalmazásnál.

mp3 vágó mp3 szerkesztő, tovább az Android letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 108 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték