Karaoke Sing & Record

karaoke-sing A Karaoke Sing & Record a karaoke rajongók egyik kedvenc alkalmazása lesz! Androidos és iPhone készülékekkel teljesen ingyen érhető el, hogy bárhol énekelhessük a favorit zeneszámainkat. Végre nem kell várnunk a legközelebbi karaoke partyig, mert ezzel az alkalmazás mindig kéznél lesz több ezer sláger. Felhőtlen szórakozást kínál a Karaoke Sing & Record, és, ha eddig csak elbújva énekeltünk a tusoló alatt, most akár partyarc is válhat belőlünk. Az app bárkiből kihozza az énekest!

Gyártó: Yokee TM
Megnevezés: Karaoke Sing & Record
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 807
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Karaoke Sing & Record?

Feltűnt már, hogy a karaoke partyk hangulata mindig fantasztikus? Ezzel az appal akár otthon is megteremhetjük az önfeledt szórakozást. A Karaoke Sing & Record app mindent tud, amire szükségünk lehet. Remek funkciókat és átlátható felületet kínál, amellyel igazán igényes hangfelvételeket is készíthetünk. Töltsük le a Karaoke Sing & Record-ot, és máris vidám hangulatot teremtünk majd magunk körül. A vagány bulislágereket énekeljük szívesebben, vagy inkább egy melankolikus, lassabb és érzelmesebb dal fejezi ki jobban a személyiségünket? A zeneboxban számos műfaj közül válogathatunk, az egyik sláger után már indíthatjuk is a következőt. Sosem kell fejből megjegyeznünk a szöveget, hiszen az app felületéről bármikor leleshetjük! A legnépszerűbb közösségi oldalak mind kapcsolatban állnak a Karaoke Sing & Record-dal, ezért elég egy mozdulat is, hogy rögzített karaoke számainkat megoszthassuk az ismerőseinkkel. Sőt, az alkalmazással mások felénekelt dalai között is böngészhetünk.

Karaoke Sing & Record app használata

A Karaoke Sing & Record az egyik legnépszerűbb zenés applikáció. Bárhova magunkkal vihetjük, sőt, ha egy fülhallgatót illesztünk az okostelefonba, kifejezetten minőségi üzemmódban pörgethetjük a számokat. Igazán könnyen telepíthetjük a mobilunkra. Mivel hatalmas zenei kínálattal rendelkezik, a megszokott zenés alkalmazásokhoz képest nagyobb helyen fér el – de csak így tudja biztosítani azt a sok slágert, amit később kiválaszthatunk az karaokezáshoz. Regisztráljunk a felületen, ezt már Facebook- vagy Google+-belépővel is felgyorsíthatjuk. Azért hasznos összekötni az appot ezzel a két népszerű fórummal, mert rajtuk keresztül egyszerűbben küldhetjük tovább a rögzített hanganyagainkat.

karaoke-sing-1
karaoke-sing-2

A Karaoke Sing & Record app dalszámait a keresőn keresztül érhetjük el. Böngésszük ki, melyiket szeretnénk elénekelni, az alkalmazás betölti a dalt, és a felületről máris olvashatjuk a szöveget. A legjobb karaoke programokhoz hűen a zenével szinkronban a szöveg is sugallja, épp pontosan hol is tartunk. Nem énekelhetünk félre egy slágert sem, ha a Karaoke Sing & Recordot telepítjük a mobilunkra. Hihetetlen jó szórakozást nyújt baráti társaságoknak, de nagyon vicces és élvezetes közös program a pároknak is. Karaokera fel!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.