ReverbNation

reverbnation A ReverbNation alkalmazással rengeteg új zenészt és dalt ismerhetünk meg, zenerajongóknak igazi ajándék. A táncosabb műfajoktól egészen az alternatív stílusig mindent megtalálunk ezen az appon. Most valóban nem a hírnév dönt: indítsuk el a dalt, és a zene magáért beszél majd. Több mint 200.000 számot tárol a felület, tehát rendkívül izgalmas felfedezéseket tehetünk a világ számára kevésbé ismert alkotókkal. Ha tetszik a dal, adjuk hozzá saját lejátszási listánkhoz, hogy később is megtaláljuk.

Gyártó:
Megnevezés: ReverbNation
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 714
Kategória: Zene
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a ReverbNation?

A ReverbNation app semmit sem kényszerít a zenerajongó felhasználókra: a reklámmentes felületen annyiszor ugorjuk át az aktuális zeneszámokat, ahányszor csak szeretnénk. Keressük meg a stílusunknak és ízlésünknek megfelelő számokat. A kategóriák megjelölésével erőteljes szelektálást végezhetünk a kiterjedt adatbázisban. Azonban a ReverbNation app igazán jó hely a kísérletezéshez: a hip-hop mellé böngésszünk a folk zene, vagy a dance legújabb dalai között. Nem világsztárokat hallhatunk, viszont nincs kizárva az, hogy közülük kerülhetnek ki a jövő csillagai. Legyünk vájt fülűek, és hallgassunk olyan feltöltött zeneszámokat, amelyeket máshol nem találhatunk meg. Ha mégsem tetszik a zeneszám, egyszerűen csak söpörjük el balra a felületet! A kevésbé szimpatikusokon egyszerűen csak lépjünk tovább. Üdítő színfolt a ReverbNation app a zenekezelők között, ennyi friss dallal talán máshol nem is találkozhatunk!

ReverbNation használata

Hallgassunk olyan zeneszámokat a zenekezelő ReverbNation app-pal, amelyeket mi magunk választunk ki, amelyeket nem játszanak sláger zenei adók, de megállhatnák a helyüket bárhol. Az alkalmazás valóban a kevésbé ismert zenei tehetségeknek nyújt lehetőséget a bemutatkozásra. A felhasználók pedig ingyen juthatnak hozzá mindehhez. A kiválasztott számokból akár saját listát is szerkeszthetünk, amit ezek után bármikor kiegészíthetünk. A telepítés után jelöljük be a kezdő felületen, milyen zenei műfajokat részesítünk előnyben. Ezt veszi figyelembe az app akkor, amikor továbbléptet bennünket a gyűjteménybe. Alternatív zene, country, folk, metál, pop, rock, összesen 9 csoportból tudunk választani.

reverbnation-1
reverbnation-2

A ReverbNation alkalmazás nagyon egyszerűen működik. A zenelejátszókhoz hasonló grafikával bármikor megállíthatjuk a számot, visszaugorhatunk az elejére. A hanganyaghoz általában az énekes fotója, vagy albumborítója is társul. Ha inkább továbblépnénk az aktuális számról, söpörjük el balra a képernyőt, így egy újabbhoz ugrik az alkalmazás. A ReverbNation kedveli a közösségi felületeket – egy mozdulattal megoszthatjuk új felfedezettjeinket a Facebookon vagy Twitteren, de e-mailben is továbbíthatjuk az ismerőseinknek. Szóljunk minden zenerajongónak, hogy remek utazás a hangjegyek világába ez az app. Még a partiknak is állandó kiegészítője lehet!

ReverbNation Discover - Music zenekezelő, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.