Google Play Music

google-music A Google Play Music ingyenes alkalmazást ha letöltjük, több millió számot érhetünk el. A zenemegosztás egyik legjobb módját kínálja a Google Androidon keresztül. Az app különlegessége, hogy online tárolja a dalokat, így interneten keresztül bárhol és bármikor hozzáférhetünk a kedvenceinkhez. De nemcsak: már offline üzemmódban is meghallgathatjuk a legjobb albumokat, listákat – csak töltsük le azokat a mobilunkra. Igazi zenei felfedezést nyújt mindenki számára a Google Play Music app, miközben a tárhely nagysága miatt sem kell aggódni.

Gyártó:
Megnevezés: Google Play Music
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 714
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Google Play Music?

A Google Play Music app-pal saját zenei gyűjteményt hozhatunk létre. Az online tárolással akár 50 000 feltöltött dalt vihetünk magunkkal a világ bármely részére. Az alkalmazás azonban a telefonra mentett műveket is jól kezeli: saját lejátszási listákat állíthatunk össze, bármikor csoportosíthatunk műfaj, előadó vagy album alapján. Az okos app remekül rendszerezi a tartalmat, így gyorsan találhatjuk meg a kedvenceinket. A Google-családba tartozó fejlesztés igazán kellemes felülettel került a felhasználók kezébe, bárki könnyen eligazodhat a funkciók között. A zenemegosztás egyik első számú app-ja támogatja az offline üzemmódot is, valamint nem kell tartani a zavaró reklámáradattól sem. Kényelmes és praktikus zenehallgatási program a Google Play Music! A Google-profilunk alapján további zeneszám ajánlást is kaphatunk az alkalmazástól!

Google Play Music használata

Töltsük le a Google Play Music app-ot, hogy minél több zeneszámot tölthessünk fel az internetre. A zenehallgatási szokások forradalmához kitűnően igazodott a fejlesztése. Telepítsük az okostelefonunkra az alkalmazást, és, ha már rendelkezünk Google-profillal, azonnal beléphetünk a felületre. Az app a mobilon tárolt zeneszámok menedzselését is kitűnően elvégzi. Oldalra söpréssel válogathatunk az előadók, albumok, dalok alapján, de műfajok szerinti csoportosításból is elindíthatunk a hangulatunkhoz passzoló számot. Ha korábban már összeállítottunk egy zenei listát, vagy most szeretnénk létrehozni, szintén itt találjuk a szükséges funkciót.

google-music-1
google-music-2

Már egy mozdulattal a listához adhatjuk bármelyik zeneszámot, vagy átböngészhetjük az előadó legújabb slágereit. A Google Play áruházában óriási választék várja a zeneimádókat, ahonnan szintén frissíthetjük a kínálatunkat – azonban ez már pénzbe kerül. A Google Play Music app támogatja az offline zenehallgatást is. Különösen fontos, hogy letilthatjuk a streamelést, vagyis a zenehallgatási szokásaink külföldön sem kevernek bennünket kellemetlen helyzetbe egy óvatlan online-kapcsolódással.

YouTube Music zenemegosztás, tovább az Android letöltés oldalra.