SoundHound Music Search

soundhound A SoundHound Music Search zenefelismerővel mindent megtudthatunk az éppen hallható dalról. Az ingyenes applikációval igazi zeneguruvá válik az okostelefonunk, amellyel bárhol és bármikor azonosíthatjuk a művet, a szerzőt vagy épp a címet. Az sem baj, ha nem megy fejből a zeneszám szövege. A SoundHound Music Search app szóról szóra mutatja a teljes dalt, így a buliknak, hangulatos kikapcsolódásoknak első számú kelléke lehet. Az alkalmazás nemcsak zenefelismerésben profi, aktuális híreket és sok-sok érdekes információt olvashatunk a felületen.

Gyártó:
Megnevezés: SoundHound Music Search
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 184
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a SoundHound Music Search?

Ismerős a dallam, de nem ugrik be a zeneszám? A SoundHound Music Search-csel mindig tudhatjuk, épp milyen dal szól a rádióban, de a fejlesztőknek köszönhetően elég, ha mi magunk eldúdoljuk a kérdéses hangsort. Már szavak alapján is jól teljesít az app, ha a dalt címére, szerzőjére vagy a szövegére vagyunk kíváncsiak. A részletes adatlapokkal most mindent megtudhatunk az aktuális darabról, és, akár meg is hallgathatjuk, hiszen az app közvetlenül indítja el a Spotify, a Pandora vagy a Google Play Radio programokat! Akár a saját Spotify zenelistánkat is integrálhatjuk a SoundHound Music Search felületére, hogy érdekes részleteket olvashassunk a kedvenceinkről, és még a zeneszöveget is lépésről lépésre nyomon követhessük. Nézzünk zenei videókat, böngésszünk érdekességek között, keressük meg a legjobb dalokat és osszuk meg Facebookon vagy Twitteren a barátainkkal! Tudjuk meg, melyik zenész a születésnapos, melyik dal a legnépszerűbb Portugáliában, vagy böngésszük át a legfrissebb lemezmegjelenéseket!

SoundHound Music Search használata

A SoundHound Music Search zenefelismerő applikáció teljesen ingyenesen teszi elérhetővé az egyik legjobban szervezett zenés felületet. Dalok, rengeteg információ, zenés videók, kedvencek – az alkalmazás letöltésével egy sokoldalú programhoz jutunk hozzá. A felület könnyen áttekinthető bárki számára. A telepítést követően a képernyőn található hatalmas gomb érintésével azonnal elindul a zenefelismerés. Az app minden adatot megjelenít a találatról, a szöveg mellett az énekes vagy együttes biográfiáját is átböngészhetjük. Valóban alapos és szép a SoundHound Music Search, a zenés adatlapokat legörgetve indíthatjuk el videókat, és kapcsolódhatunk rá a Spotify-ra.

soundhound-1
soundhound-2

Az alkalmazás keresőjével nem maradunk le a kedvencek legfrissebb Facebook-bejegyzéseiről, vagy turné-híreiről sem. Igazi rajongóként naprakész újdonságokkal vár bennünket a SoundHound Music Search. Az érdekességeket pedig mi magunk is posztolhatjuk a közösségi oldalakon. Nem véletlenül népszerű ez a zenei alkalmazás, az adatbázisa kiváló forrás a kezdőknek és haladóknak is! Kapjuk elő az okostelefont, és, ha egy új kedvencet hallunk, már rá is kereshetünk!

SoundHound - Music Discovery zenefelismerés, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.