SoundCloud

soundcloud A SoundCloud appal a közösségi zenehallgatásé a jövő – az ingyenes applikáció elérhető már Android és iPhone-on is! A SoundCloud lehetőséget kíván adni a zeneszámok teljesen legális és kényelmes megosztására. Rendkívül hamar sikeressé vált, mivel a kényelmi lehetőségeknek köszönhetően egyszerűbb lett a zeneszámok megosztása. Már nem volt szükség e-mailes csatolásokra és FTP feltöltésekre. Ennél sokkal lazább, gyorsabb és egyszerűbb módot kínál a SoundCloud. A közösségi zenehallgatás új lépcsőfokra lépett.

Gyártó:
Megnevezés: SoundCloud
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 557
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
4.3 (3 értékelés)

Mi a SoundCloud?

A SoundCloud elsődlegesen olyan internetes rádióként kíván funkcionálni, amelyet bárki bármikor szívesen hallgat, hiszen önmaga állíthatja össze a „műsort”. Emellett az applikáció számos olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, ami vonzóvá teszi; akár felvételt is készíthetünk a háttérben hallható zeneszámról, így a dal lementhetővé válik. Android platformon, sajnos, ennek néhány perces korlátai vannak. Azonban ez az érték időről időre megváltozhat. A SoundCloud elsőként iOS felületre készült el, de mielőbb ki szerették volna adni Androidra is. Mára szerencsére az androidos app lemaradása megszűnt és hasonló tudással rendelkezik, mint az iOS-ra írt társa.

SoundCloud használata

Az Android és iPhone készülékekre ingyenesen letölthető SoundCloud vonzerejét a közösség biztosítja. Be kell vallanunk, hogy a felhőalkalmazások igazi sikerét mindig az interakció és a megosztás lehetősége szolgáltatja. Ez a SoundCloud applikáció nagy erőssége is. Mára emberek milliói használják a szolgáltatást, ilyen módon hihetetlen mennyiségű igényes hanganyag született; még több rock, még több elektronikus és még több klasszikus zene. A SoundCloud kényelmes keresési és szűrési feltételeket biztosít a felhasználók számára; rétalálhatunk a kedvenc dalunkra, kedvenc előadónkra vagy akár egyes albumokra is.

soundcloud-1
soundcloud-2

Követhetjük a barátaink által közzétett listákat, tallózhatunk a különböző műfajok között, szüneteltethetjük és újraindíthatjuk a kedvenc zenéinket. A felület különböző irányzatokat is felkínál, így olyan albumokra is rábukkanhatunk, amelyek eddig elkerülték a figyelmünket. A felhőszolgáltatás használata során azonosíthatjuk magunkat a Google Plus és a Facebook-fiókunkkal is. Mindezek mellett mi magunk is megosztók, közzétevők és szerkesztők lehetünk, hozzáadva a saját munkánkat a közösségi érdekekhez.

SoundCloud: Play Music & Songs zenei app, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.