Dropbox

dropbox A Dropbox egy online, cloud vagy felhő alapú adattároló alkalmazás, amely lehetővé teszi az adatvesztések elleni hatékony védekezést. Arról is gondoskodik, hogy legfontosabb adatainkat és fájljainkat a világ bármely részéről, bármikor azonnal elérhessük, letölthessük, szerkeszthessük, vagy éppen megoszthassuk másokkal. Az program segítségével bármilyen jellegű fájlt biztonságosan tárolhatunk az interneten.

Gyártó: Dropbox Inc
Megnevezés: Dropbox
Verzió: 1.3.65.1
Frissítés:
Fájlméret: 316 KB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 26 040
Kategória: Hálózat & Internet / Fájlmegosztó
Értékelés:
4.2 (29 értékelés)

Mi a Dropbox?

A Dropbox alapvetően ingyenes, azonban a tárhelyért egy bizonyos határon túl már fizetni kell. Ingyenes tárhelyet szerezhetünk ismerőseink meghívásával, illetve bizonyos kisebb feladatok elvégzésével, például ha összekötjük regisztrációnkat Facebook fiókunkkal. A Dropbox kezelése rendkívül egyszerű. Windows, Linux illetve iOS operációs rendszerekkel is kompatibilis. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

Dropbox használata

A Dropbox használatához nem szükséges más, mint egy regisztráció, valamint az alkalmazás telepítése az érintett számítógépre. A gépen ezután létrejön egy mappa, melynek tartalmát az alkalmazás beállításainknak megfelelően automatikusan szinkronizálja a Dropbox szerverein található személyes tárhelyünkkel. Az alkalmazás természetesen több számítógépre, illetve táblagépekre és mobileszközökre is telepíthető, így akár menet közben is hozzáférhetünk fájljainkhoz.

Dropbox

Az alkalmazás telepítése néhány kattintással megoldható, a könyvtár kezelése ugyanúgy működik, ahogyan a meghajtón található más könyvtáraké és állományoké, az online kezelőfelület pedig rendkívül letisztult, kiválóan áttekinthető. A megosztásra lehetőségünk van linkek elküldésével vagy e-mailen keresztül is, és ugyanígy meg is hívhatunk másokat a Dropbox-ra. A Dropbox magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 463 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura