Norton Zone

norton zone A Norton Zone egy cloud vagy felhőalapú tárhelyszolgáltatás, amelynek kliens alkalmazásai szinte minden eszközön futtathatóak, így PC-ken, tableteken és okostelefonokon is. Az alkalmazás lehetőséget ad a feltöltött fájlok kezelésére, beállításaink módosítására, a tárhelyünkön található fájlok megosztására bárkivel. Jól használható fájlmegosztás vagy biztonsági másolatok készítése céljából, s része egy hatékony szűrő is, amely káros programok után kutat. A szolgáltatást a Symantec 2014. augusztus 6.-n megszüntette.

Gyártó: Symantec
Megnevezés: Norton Zone
Verzió: 1.4.0.11
Frissítés:
Fájlméret: 27.8 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Final
Nyelv: Magyar
Letöltések: 1 056
Kategória: Hálózat & Internet / Fájlmegosztó
Értékelés:
4.7 (3 értékelés)

Mi a Norton Zone?

Egy remek tárhelyalkalmazás, amelynek segítségével biztonságban tudhatjuk fájljainkat, redundánsan tárolva azokat az alapból 5 GB-os tárhelyen, vagy éppen gyorsan és hatékonyan megoszthatjuk őket ismerőseinkkel e-mailben, csevegőalkalmazásokon vagy a közösségi médián keresztül. A Symantec szolgáltatása elsősorban abban különbözik a konkurens alkalmazásoktól, hogy automatikusan vizsgálja a fájlok fertőzöttségét és szűri a malware szoftvereket és vírusokat. A szolgáltatás használata ingyenes, a nagyobb tárhelyhez azonban előfizetés szükséges.

Norton Zone használata

A Norton Zone kliensei telepíthetőek Windows, Windows RT, Android, Mac, iOS platformokra is, a telepítési folyamat és a regisztráció néhány kattintással végrehajtható. A program a Zone könyvtárban található fájlokat automatikusan szinkronizálja a felhőalapú tárhellyel és a bevont eszközökkel. A fájlokat könnyen és gyorsan megoszthatjuk, a hozzáféréssel rendelkezők kommentálhatják is a fájlokat. A megosztási linkeknek akár lejárati időt is megadhatunk. A fájlokat e-mailekhez csatolva vagy akár a Facebookra feltöltve is megoszthatjuk.

Norton Zone

A szolgáltatás automatikusan szkenneli állományainkat vírusok után kutatva. Az alapból 5 GB méretű tárhely előfizetéssel, 20, 50 vagy 100 GB-ra bővíthető.

2014 Augusztus 6.-án a Symantec törölte a szolgáltatást. A felhasználókat értesítette, hogy 60 napon belül mentse le a fájljait, mert azt követően nem lesznek elérhetők!