Free Download Manager

Free Download Manager letöltés

A Free Download Manager mint azt neve is mutatja, egy ingyenesen letölthető és felhasználható letöltésvezérlő program, melyet Microsoft Windows operációs rendszerekre terveztek. A segítségével állományokat vagy akár egész weboldalakat is lementhetünk, akár hatszor gyorsabban, mint a hagyományos módszerek által. A nyílt forráskódú szoftver rendelkezik BitTorrent támogatással és beépített feltöltésmenedzserrel.

Gyártó: Free Download Manager.ORG
Megnevezés: Free Download Manager
Verzió: 3.9.5
Frissítés:
Fájlméret: 7.67 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 2 292
Kategória: Hálózat & Internet
Értékelés:
4.7 (6 értékelés)

Mi a Free Download Manager?

Az FDM korábban nem volt ingyenes program, a 2.5-ös verzió óta azonban már nem csak térítés nélkül használható, de forráskódja is nyílt. 2010 óta ugyanakkor a forráskód nem a letöltött program mellé jár, hanem külön lehet hozzájutni. A program szakmailag igen elismert, 2007-ben Webuser Golden Awarddal jutalmazták. Támogatja a torrent fájlokat, a meta linkeket, mágnes linkeket és a flash videók letöltését. Letöltése és telepítése nem tartogat meglepetéseket, néhány kattintással kivitelezhető, használata pedig az egyszerű URL-alapú és drag-and-drop módszerrel is működő letöltések miatt igen egyszerű.

A Free Download Manager használata

A program segítségével nem csak torrent fájlokat, flash videókat és más állományokat tölthetünk le, a letöltésvezérlő ennél jóval többre is képes. Az FDM képes a megszakadt letöltések folytatására, ha a kapcsolat helyreáll vagy újraindítjuk a letöltést, a csak részben letöltött állományokba pedig beletekinthetünk. A letöltéseket be is ütemezhetjük, illetve beállíthatjuk a sávszélesség kiosztási prioritásokat is. A HTML Spider funkció segítségével nem csak egyes weboldalakat, de teljes site-okat is lehúzhatunk számítógépünkre.

Free Download Manager

Egy fájlt egyszerre több helyről is tölthetünk, mindeközben pedig aktív spyware és adware elleni védelem biztosítja, hogy rendszerünkben ne eshessen kár. A program több nyelven is elérhető, így magyarul is. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 127 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura