Ares Galaxy

ares galaxy Az Ares Galaxy egy ingyenesen letölthető peer-to-peer fájlmegosztó alkalmazás, amelynek segítségével a felhasználók gyorsan, közvetlenül oszthatnak meg egymással akár nagyméretű állományokat is, tekintet nélkül azok formátumára. Ezzel a P2P szoftverrel több letöltést futtathatunk egy időben. A program segítségével akár szöveges üzeneteket is válthatunk más felhasználókkal. A nyílt forráskódú programot jelenleg a SourceForge.net gondozza.

Gyártó: Ares P2P Dev
Megnevezés: Ares Galaxy
Verzió: 2.4.0
Frissítés:
Fájlméret: 994 KB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 2 586
Kategória: Hálózat & Internet / Torrent letöltő / Fájlmegosztó
Értékelés:
5.0 (4 értékelés)

Mi az Ares Galaxy?

A Galaxy az Ares Network decentralizált hálózatát használva biztosítja a lehetőséget felhasználói számára, hogy megosszák egymással fájljaikat. A program fejlesztése még 2002-ben kezdődött meg, s az első verzió óta természetesen számos jelentős változáson ment keresztül. Különlegessége, ami miatt sokan előszeretettel használják, hogy bizonyos zárt hálózatok – például egyetemi intranetek – esetében ez az egyetlen megbízhatóan működő fájlmegosztó alkalmazás. A Galaxy képes a tűzfalakat megkerülve folytatni a fájlmegosztást. A szoftver forráskódja nyílt, így a projektben közreműködők szabadon módosíthatják, bővíthetik azt.

Ares Galaxy használata

A program telepítése a szokásos módon történik, erőforrásigénye minimális, kezelőfelülete a kezdők számára is átlátható. A program alapvetően képes a felhasználók közötti fájlok megosztására, az állományok gyors letöltésére, de más funkciói is akadnak. Beépített médialejátszója segítségével az audio és videófájlokat megtekinthetjük, integrált könyvtárrendezője segítségével pedig rendben tarthatjuk fájljainkat. Az Ares Galaxy arra is lehetőséget biztosít, hogy chatszobákba belépve szöveges üzeneteket váltsunk más felhasználókkal.

Ares Galaxy

A program beépített szűrővel is rendelkezik, amely védelmet biztosít a malware programok és vírusok ellen.

Jelenlévők

Oldalainkat 27 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura