Vuze

vuzeletoltes A Vuze egy freeware, ingyenesen felhasználható Bittorrent-kliens, amely korábban Azureus néven volt ismert. A program alapja a Java, és az Azureus Engine-t használja fel. A Vuze emellett arra is képes, hogy médialejátszóként működjön – nem csak a letöltött fájlokat, de az online található tartalmakat is lejátszhatjuk a segítségével. A program legfontosabb funkciója, hogy képes a .torrent fájlokhoz kapcsolt adatok letöltésére az Interneten keresztül.

Gyártó: Azureus Software, Inc.
Megnevezés: Vuze
Verzió: 5.7
Frissítés:
Fájlméret: 70.3 KB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 5 287
Kategória: Hálózat & Internet / Torrent letöltő
Értékelés:
4.6 (8 értékelés)

Mi a Vuze?

A Vuze (Azureus) szoftveren keresztül elérhetjük nem csak ismerőseink, de bármely felhasználó megosztott fájljait, valamint saját tartalmainkat is könnyedén megoszthatjuk bárkivel, illetve lehetőségünk van arra is, hogy chat-en kommunikáljunk másokkal. A program használata igen egyszerű, a felhasználók már a kezdőképernyőn böngészhetnek a Vuze Network-ön megtalálható médiák között. A Vuze beállításai között tudjuk korlátozni a le és feltöltés átviteli sebességet és az aktív torrentek számát is.

Vuze funkciói

A Vuze torrent klienssel képeket, videókat, filmeket, hangfájlokat, dokumentumokat, gyakorlatilag bármilyen tartalmat letölthetünk, amelyet más felhasználók osztottak meg. A .torrent fájlokat könyvtárakba rendszerezve találhatjuk meg, és a beépített kereső segítségével hatékonyan kereshetünk rá a különböző tartalmakra. Számos opció áll rendelkezésünkre, meghatározhatjuk például a letöltés helyét, a megosztott fájlok körét, a le- és feltöltési sebességek korlátait, hálózati beállításokat adhatunk meg, és persze személyes adatainkat is védhetjük azáltal, hogy beállítjuk, mit láthatnak mások rólunk és adatainkról.

vuze

A programhoz kiegészítők is elérhetők, amelyek által extra funkciókat tehetünk elérhetővé, például a 3D nézetet, RSS csatorna olvasót vagy a progress bart. További információk olvashatók a gyártó hivatalos honlapján.

Jelenlévők

Oldalainkat 75 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura