DownloadX ActiveX Download Control

DownloadX ActiveX Download Control letöltés A DownloadX ActiveX Download Control szoftver egy letöltésvezérlő, amelyet az ActiveX fejlesztett ki azzal a céllal, hogy gyorsabbá tegyék a weben és belső hálózatokon keresztül elérhető állományok letöltését. A DownloadX számos olyan funkcióval rendelkezik, amely segítségével gyorsabbá és kényelmesebbé teheti a hagyományos, böngésző alapú letöltéseket. A program ingyenesen letölthető és szabadon felhasználható, amelyet a fejlesztők kedvük szerint integrálhatnak hálózati alkalmazásaikba.

Gyártó: DownloadXCtrl
Megnevezés: DownloadX ActiveX Download Control
Verzió: 1.6.8
Frissítés:
Fájlméret: 12.0 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 3 524
Kategória: Hálózat & Internet / Letöltő menedzser
Értékelés:
4.8 (5 értékelés)

Mi a DownloadX ActiveX Download Control?

A program egy igen egyszerű letöltésvezérlő, amelyet akár a kezdő, alapszintű felhasználói ismeretekkel rendelkezők is képesek gond nélkül használni. Célja a letöltések gyorsítása és a folyamat átláthatóbbá, kezelhetőbbé tétele. Számos olyan problémát képes megoldani, mint például a nagyobb állományok hosszadalmas letöltése, vagy a megszakadt letöltések folytatása. A program ideális arra, hogy a fejlesztők különféle szoftvereikbe integrálják. Nagy előnye, hogy az operációs rendszert egyáltalán nem lassítja és nem zavarja más programok működését sem.

A DownloadX ActiveX Download Control használata

A program telepítéskor egy DLL fájlt ad hozzá a registry-hez, ez azonban később gond nélkül eltávolítható. A letöltéseket átlátható formába rendezi, a megszakadt letöltéseket folytatja és képes csoportos letöltések végrehajtására is, illetve a nagyobb méretű állományok kezelésére. A letöltés során a felhasználó láthatja a jelenlegi és a teljes méretet, a sebességet és a hátralévő időt. Támogatja a főbb programnyelveket, mint a VB.NET, C#, C++, Delphi, ASP, ASP.NET, PHP, és a Java.

ownloadX ActiveX Download Control

A felhasználói felület intuitív, a konfigurációs beállítások száma korlátozott, így a kezdő felhasználók is elboldogulnak használatával.

Jelenlévők

Oldalainkat 80 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték