BitComet

bitcomet A BitComet segítségével P2P fájlokat tölthetünk le, ugyanakkor lényegesen felgyorsítja a HTTP és FTP letöltéseket is. Nem jelenthet kihívást azok számára, akik használtak már BitTorrentet, hiszen lényegében ennek a mintájára épül. A BitComet segítségével könnyedén kicserélhetjük és megoszthatjuk fájljainkat más felhasználókkal is, de természetesen a használata a legálisan letölthető fájlokra kell hogy korlátozódjon. A felhasználó felület az eMule és a BitTorrent-re emlékeztet a megszokott indító, szüneteltető és stop gombokkal.

Gyártó: BitComet
Megnevezés: BitComet
Verzió: 1.40
Frissítés:
Fájlméret: 8.34 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 1 405
Kategória: Hálózat és internet / Letöltő menedzser
Értékelés:
4.7 (3 értékelés)

Mi a BitComet?

A BitComet 2003 óta van jelen az internetes letöltés világában. A könnyen és ingyenesen használható program előnyei közé tartozik, hogy lehetővé teszi a hosszú távú seed időt, a torrentek megosztását más felhasználókkal, a letöltés közbeni megtekintést és még sok mást is. A BitComet egy erősen Windows Explorerbe ágyazott felületet használ, keverve ezt a BitTorrent alapmintáival, ezzel alkotva valami azonnal felismerhetőt a felhasználó számára. A program 52 nyelvet támogat, és felhasználóbarát felületének köszönhetően remek választás, ha P2P fájl letöltő és http letöltés gyorsító alkalmazásra van szükségünk.

BitComet használata

A telepítést követően a BitComet programot bármilyen más P2P fájl letöltő alkalmazáshoz hasonlóan elindítjuk és használatba vesszük. A beépített letöltés gyorsító kényelmes letöltést biztosít és a különleges "media preview" (média előnézet) opció lehetővé teszi, hogy belepillantsunk az éppen letöltésre váró fájlra. Egy másik előnyös funkciója, hogy könnyedén átnevezhetjük a letöltendő fájlt még a letöltés előtt. Többnyelvű támogatásának köszönhetően pedig nem okoz problémát a többnyelvű oldalak kezelése sem.

BitComet

A BitComet csetelési lehetőséget is biztosít a felhasználóknak, és lehetővé teszi bizonyos oldalak könyvjelzővel való megjelölését is. A BitComet egyetlen hátránya, hogy a letöltési sebessége alacsonyabb, mint más torrent alkalmazásoknak.

Jelenlévők

Oldalainkat 30 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura