First Page

first-page A First Page ingyenes webszerkesztővel még a kezdők is látványos és megbízható weboldalt készíthetnek el. Könnyen és gyorsan dolgozik ez a rendkívül átláthatóan felépített program. A különböző fejlesztői szinteknek köszönhetően profik és amatőrök egyaránt szeretni fogják. Végre nem a kódok javítására kell szánni a webszerkesztő időt, a First Page ugyanis nem terheli nem kívánt HTML kódokkal a műveletsorokat. Hozzunk létre stabil és szép felületet, mindezt a legkevesebb időbefektetéssel. Töltsük le most!

Gyártó: evrsoft
Megnevezés: First Page
Verzió: 3.0
Frissítés:
Fájlméret: 9.41 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 520
Kategória: Hálózat & Internet
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a First Page?

Gyorsabb, jobb és szebb honlapra vágyunk? A First Page webszerkesztővel ingyenesen juthatunk hozzá a legokosabb webszerkesztő funkciókhoz. A megfelelő menüsorral és eszközökkel ellátott programmal most bárki könnyedén létrehozza a saját honlapját. Nemcsak a profi számítógép felhasználók felé nyit ez a népszerű szoftver, a több milliós letöltés mutatja, hogy kezdők is kitűnően alkalmazzák. Akár 10 perc alatt megalkothatjuk az új weboldalunkat, a First Page pedig tovább kíséri az elkészült felületet – bármikor szerkeszthetünk és tovább fejleszthetünk a segítségével. Egyedülálló, mégis univerzális, praktikus alapbeállításokkal, széles körű támogatással. Ennél egyszerűbb már nem lehet egy webszerkesztés!

First Page használata

A First Page a webszerkesztők élvonalába tartozik. Sokoldalú, ezért kitűnően alkalmazható honlapkészítéshez és továbbfejlesztéshez is. Rugalmas és remekül testre szabható. Még a kezdők is magabiztosan és hatékonyan használhatják, a letisztult felületnek köszönhetően pedig néhány lépésből megoldhatóak a legfontosabb műveletek. Így szinte azonnal egy jól funkcionáló és szép weboldalhoz jutunk. A First Paget a következő konstrukciókkal alkalmazhatjuk: SSI, CGI, Perl, Cold Fusion, ASP.

A HTML guruk is jól hasznosíthatják a First Page webszerkesztő kitűnő funkcióit. A fejlesztők különböző felhasználási módokkal érték el az, hogy a profik körében szintén népszerűvé váljon a program. A stabil, megbízható és vonzó honlap ugyanis általános igény. Természetesen, épp a First Page mutat rá arra, hogy már a szakmán kívülről érkezettek sincsenek kizárva a webkészítés köréből. Sőt, amatőrként is alakíthatunk jól funkcionáló weblapokat. Részletes leírásokkal, érthető menüpontokkal valóban időhatékonyan végezhetjük el a műveleteket akkor is, ha csupán érdeklődésből töltöttük le a First Paget. Próbáljuk ki, milyen okos ez az ingyenes webszerkesztő.

Jelenlévők

Oldalainkat 99 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura