FileZilla

filezilla_logo A FileZilla egy sokoldalú, hasznos funkciókkal rendelkező FTP-kliens. A program teljes változata ingyenesen letölthető, nyílt forráskódú. A forráskód a program hivatalos honlapjáról szabadon letölthető és szerkeszthető, szabadon beépíthetőek további kiegészítők. A szoftver támogatja az FTP, SFTP, FPTS kapcsolatokat. Segítségével gyorsan és könnyedén fel- vagy letölthetünk fájlokat, szinkronizálhatjuk adatainkat és kereshetünk könyvtárainkban vagy összehasonlíthatjuk a bennük található fájlokat.

Gyártó: Tim Kosse
Megnevezés: FileZilla FTP
Verzió: 3.15.0.2
Frissítés:
Fájlméret: 6.09 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 2 356
Kategória: Hálózat & Internet
Értékelés:
4.6 (7 értékelés)

Mi a FileZilla?

A FileZilla egy népszerű Windows, Linux és Mac OS X operációs rendszerek alatt futtatható FTP szerver illetve kliens alkalmazás. A program letöltése és telepítése könnyedén megoldható, a grafikus felhasználói felület kezelése pedig rendkívül egyszerű. A felhasználói felület grafikus, jól átlátható és kezelhető, füles megjelenéssel rendelkezik. A program számos nyelven elérhető, többek között magyarul is, így a hazai felhasználók számára ez is könnyebbséget jelenthet a program alkalmazása során.

A FileZilla FTP használata

A FileZillában lehetőségünk van kedvencek kijelölésére, drag & drop műveletek elvégzésére. Számos beállítási, konfigurálási lehetőségünk van, megadhatjuk például a fel- és letöltési sebességkorlátokat, szűrőket állíthatunk be, amelyek megtalálják az általunk keresett fájlokat, összehasonlíthatjuk a kívánt könyvtárak tartalmát. A program tartalmaz egy hálózati beállítás varázslót is, amely a felhasználóknak igen nagy segítséget nyújt.

FileZilla

A FileZilla segítségével lehetőségünk van arra is, hogy fájljainkat távolról szerkesszük, tevékenységünket pedig, amennyiben szükségünk van erre, fájlba naplózza. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 153 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték