Amaya

amaya Az Amaya ingyenes webszerkesztő, lehetővé teszi, hogy közvetlenül a webfelületen hozzunk létre és frissítsünk dokumentumokat. Beépített böngészőt kínál, a jelenlegi dokumentációs, fordítói és kódírás funkciók mellett elvégzi a szoftverek portolását is. Pontosan és letisztultan dolgozik, bízzuk rá a honlapunk megvalósítását. Nemcsak a Windows, a Linux, de a MacOS X PowerPC és Intel operációs rendszerekkel is kompatibilis. Az Amaya webszerkesztő otthoni célra hasznos program, nézzük meg, töltsük le!

Gyártó: INRIA
Megnevezés: Amaya
Verzió: 11.4.4
Frissítés:
Fájlméret: 13.9 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 500
Kategória: Hálózat & Internet
Értékelés:
4.7 (3 értékelés)

Mi az Amaya?

Az Amaya egyik legnagyobb előnye, hogy a nyílt forráskódnak köszönhetően könnyen és gyorsan követi le a felhasználói igényeket. A legújabb fejlesztésekhez pedig, általában, mi is hozzájuthatunk. Ez a böngészővel kiegészített webszerkesztő 1996 óta bővül, ugyanis a W3C akkor alkotta meg ezt klienst, amellyel különböző saját fejlesztésű technológiákat egyesített. Az egységes keret lehetőséget ad a felhasználónak arra, hogy saját weboldalt készítsen. Fordításra, portolásra, kódírásra is kiváló ez az ingyenes szerkesztő. Az Amaya a következők kezelésér alkalmas: HTML 4.01, XHTML 1.0, XHTML Basic, XHTML 1.1, HTTP 1.1, MathML 2.0, CSS 2 és SVG. Töltsük le, nézzük meg és próbáljuk ki a beépített funkciókat. A felület igazán felhasználóbarát. A hasznos menüpontok mindent biztosítanak, amit a webes felületen történő szerkesztéskor igényelünk.

Amaya funkciók

Az Amaya webszerkesztő telepítése egyszerű művelet. A webszerkesztő program megkönnyíti a munkafolyamatokat, saját böngészővel rendelkezik és rendkívül széles körben felhasználható. Lehetőséget ad arra, hogy a magunk ötleteit valósíthassunk meg, ugyanakkor be is szerezhetünk egy-egy újabb frissítést, fejlesztést. Az Amaya tehát forrásszinten is alkalmazható. Kompatibilis különböző platformokkal, a beépített funkciókkal pedig igen hosszú az elvégezhető műveletek sora. Feltölthetünk és ellenőrizhetünk vele, valamint támogatja a Frameworköt, XLinket és Xpointer is.

Válasszunk saját témát, alakítsunk a személyre szabható menüsoron és eszközökön. Mindegy, hogy Linux vagy Windows operációs rendszerrel dolgozunk, ez a webszerkesztő tökéletesen működik minden esetben. A telepítést követően próbáljuk ki, mennyire sok funkciót egyesít magában az Amaya. A kétirányú kommunikációnak köszönhetően ez a jövőben bővül majd, így általánosságban elmondható, hogy a felhasználói élményt is fokozza. Vagyis az összetettebb műveletsorokat és problémákat úgy oldhatjuk meg az Amaya segítségével, hogy az valóban kiszolgálja a mi igényeinket. Ingyenes és okos, nincs is szükségünk többre, ha webszerkesztő programot keresünk.

Jelenlévők

Oldalainkat 121 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura