RoboForm

roboform A RoboForm ingyenes jelszókezelő hihetetlenül megkönnyíti az adataink védelmét. Akár egyetlen kattintással anélkül beléphetünk a bankfiókunkba, hogy beírtuk volna a jelszónkat, mert a profi program nemcsak megjegyzi helyettünk, de biztonságos módon tárolja is azt. Így több időnk marad a böngészésre, és akkor sincs gond, ha épp nem jut eszünkbe a jelszavunk. Pedig sokszor kerültünk már kellemetlen helyzetbe, ugye? Próbáljuk ki, milyen egyszerű a RoboFormmal, telepítsük most!

Gyártó: Siber Systems, Inc.
Megnevezés: RoboForm
Verzió: 7.9.19
Frissítés:
Fájlméret: 17.6 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 478
Kategória: Hálózat & Internet
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a RoboForm?

A jelszóvédett felületeken sokkal nagyobb biztonságban tárolhatjuk az adatainkat, azonban ez mit sem ér, ha mi elfelejtjük a legfontosabb kódjainkat. A RoboForm jelszómenedzser leveszi rólunk ezt a terhet: megjegyzi helyettünk, és a remekül kiépített könyvjelző rendszerével segíti a felhasználást. Nincs más dolgunk, mint elmenteni a jelszót, és, amint visszatérünk a megjelölt oldalra, automatikusan beléptet bennünket a RoboForm. Ingyenes, gyors, mégis biztonságos megoldást kínál, mindegy, hogy az e-mail fiókunkról, vagy egyéb webes regisztrációinkról legyen szó. Sokkal egyszerűbbé válnak a webshopos vásárlásaink is, hiszen végre elhagyhatjuk a jelszómegadást. Egy lépésben megoldhatunk mindent. A felhasználói élményt tovább emeli, hogy szinkronizációval hozzájuthatunk a legújabb szoftver-frissítésekhez is.

RoboForm használata

A RoboForm jelszókezelő okos program, amely rendkívül kevés helyet foglal a számítógépünkön. A telepítése bárki számára egyszerűen elvégezhető, a letisztult felület pedig segíti a kezdő felhasználókat is. A letöltést követően keressük meg a RoboForm zöld színű ikonját a böngésző fejlécében. Ezen keresztül menthetjük el az aktuális oldalhoz tartozó jelszavainkat, hogy később egy kattintásra már önmagától aktiválódhasson. Rögzítsük ezzel a programmal a fontos kódjainkat, hogy gyorsabban, mégis biztonságosan szörfölhessünk az interneten.

A jelszóvédelem az online vásárlásunkat is felpörgeti, hiszen nincs szükség már a hosszas adatkitöltésekre. A RoboForm segítségével minden fontos információt egy kattintással bemásolhatunk. Használjuk kényelmesebben a személyi számítógépünket, táblagépünket, de fokozhatjuk vele az androidos mobiltelefonunk felhasználói élményét is. Bárhol és bármikor aktiválhatjuk a jelszómenedzsert, amely megfelelő módon gondoskodik a személyes vagy akár a munkahelyünk legfontosabb kódjairól is. Az egyik legnépszerűbb hálózat támogató program, ráadásul ingyenesen telepíthető.