mHotspot

mhotspot A mHotspot egy teljesen ingyenes szoftver, amely pillanatok alatt virtuális wifi routerré alakítja át Windows 7 vagy 8 operációs rendszerű laptopunkat, számítógépünket. Az mHotspot lehetővé teszi, hogy akár tíz eszközhöz kapcsolódhasson számítógépünk. Segítségével könnyen megosztható az internetkapcsolat más laptopokkal, okostelefonokkal, Android telefonokkal, iPhone és Ipad-ekkel. Az mHotspot működéséhez nincs szükség külső hardverre, csupán a már meglévő szükségeltetik.

Gyártó: mHotspot
Megnevezés: mHotspot
Verzió: 7.8.4.0
Frissítés:
Fájlméret: 804 KB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 058
Kategória: Hálózat és internet
Értékelés:
3.9 (14 értékelés)

Mi a mHotspot?

Az mHotspot könnyedén átalakítja számítógépünket wifi router eszközzé és elérhetővé teszi az internetkapcsolatot más eszközök számára is. Ez az alkalmazás az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb ilyen típusú szoftver, és több mint 4.000.000 letöltést tudhat a magáénak. Szinte bármilyen típusú internetkapcsolatot megoszthatunk vele, legyen az LAN, Ethernet vagy 3G/4G, és bízhatunk benne, hogy a kapcsolat teljes biztonsággal jön létre. Az mHotspot-nak köszönhetően olyan játékokat is játszhatunk számítógépünkön, amelyhez több játékos szükségeltetik, interaktívvá téve ezzel a számítógépes játékok világát.

mHotspot alapvető funkciói

Az mHotspot akár tíz eszközhöz is képes csatlakozni, és mindennemű megkötés nélkül kiválaszthatjuk hotspot nevünket. Az alkalmazás mérete csupán 400 KB, így nem túl nagy a rendszerkövetelménye. Bármilyen típusú internetet képes megosztani (LAN, Ethernet, 3G/4G, Wifi stb.), és nagy előnye, hogy több típusú eszköz is képes csatlakozni rá (tabletek, android és okostelefonok, Ipad-ek, PDA-k stb.). Mindemellett az mHotspot biztonságossá is teszi a kapcsolatot WPA2 PSK jelszó biztonsággal és kitágítja a Wifi hatósugarát.

mHotspot wifi hotspot

Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy láthassuk a kapcsolódó eszközök részleteit (név, IP cím stb.). Az mHotspot tökéletesen működik a Windows 7 és Windows 8 operációs rendszerekkel.

Jelenlévők

Oldalainkat 31 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura