eMule

emuleletoltes Az eMule egy ingyenes az eDonkey alapjaira épült fájlcserélő szoftver. Óriási előnye, hogy a félig lejött adatokat is kezelni képes, majd a későbbiekben összerakja a maradék letöltésből a fájlokat. Internetes világban ez a program talán az egyik legelterjedtebb P2P fájlcserélő program volt, de napjainkban is igen közkedvelt. A legújabb verzió fejlesztésénél nagy erőfeszítéseket tettek számítógépünk biztonságának megnövelésére is.

Gyártó: eMule Inc
Megnevezés: eMule
Verzió: 0.50a
Frissítés:
Fájlméret: 3.23 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 988
Kategória: Hálózat & Internet / Fájlmegosztó
Értékelés:
4.8 (11 értékelés)

Mi az eMule?

Az eMule nyílt forrású Windows operációs rendszerre készített ingyenesen használható fájlcserélő program. Az eMule egyik legnagyobb előnye, hogy a kliens alkalmazások direkt tudnak kommunikálni egymással. A fájlokat egy speciális tömörítéssel csomagolják, így még gyorsabb a letöltés. Az aktív feltöltőket pedig egy pontrendszeren keresztül jutalmazzák. A legfrissebb verziók már szerver nélkül is működnek, köszönhetően a Kademlia protokollnak. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

eMule története

Az eMule első változata 2002-ben látott napvilágot. Hendrik Breitkreuz továbbfejlesztette 7 másik fejlesztővel az eDonkey klienst. Az első teljes verzió (0.05a) nemsokkal később meg is jelent, egy évvel később már weboldala is elindult. Folyamatos fejlesztés alatt van, beépült időközben a Kademlia funkció is, mostanra 16-an dolgoznak rajta.

eMule

Az eMule olyannyira sikeres, hogy napjainkig több mint 80 millióan használják világszerte. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 78 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura