FlashGet

FlashGet letöltés A FlashGet az egyik legjobb letöltés vezérlő program, amely intelligens sávszélesség kihasználó technológiájának köszönhetően felgyorsítja fájlok letöltését. Ingyenesen elérhető és böngészőkbe is beépíthető, integrálható. A FlashGet funkciói közül az egyik kiemelkedő opció a Site Explorer, amivel FTP vagy HTTP szerverekről tudunk több fájl egyszerre kezelni, és böngészhetünk egy Windows Intézőhöz hasonló felületen.

Gyártó: Trend Media Corporation
Megnevezés: FlashGet
Verzió: 3.7.0.1203
Frissítés:
Fájlméret: 7.81 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 15 669
Kategória: Hálózat & Internet / Letöltő menedzser
Értékelés:
4.6 (40 értékelés)

Mi a FlashGet?

A FlashGet kiemelkedően gyors ingyenes letöltésvezérlő program. Amit egy ilyen szoftver tudhat, azt benne találjuk. A párhuzamos letöltés tulajdonságával az internet sávszélességünket kihasználva gyorsabban szedhetjük le a kívánt fájlokat. Szétbontja több szálra beérkező adatokat, és emellett keres hasonló adatcsomagokat amennyiben szükséges más forrásból. Torrent és eMule állományokat is támogat és kategorizálhatjuk a beérkező fájlokat. Mindemellett böngészőnkbe is integrálhatjuk. Maximalizálhatjuk a töltési sebességet illetve hogy mennyire használja ki a sávszélességünket. Elég gyors és használható program, használatában nem fogunk csalódni.

A FlashGet használata

A Flashget installálása közben érdemes az alapértelmezett letöltés vezérlőnek beállítani a programot illetve elfogadni, hogy beépüljön a vezérlő a böngészőnkbe. Telepítés után egy átlátszó Flashget ikont találunk az asztalunkon amelyre kattintva elindul a program, de egy másik fontos funkciója is van, ugyanis egerünkkel (drag&drop) bele húzhatunk mindent amit le szeretnénk tölteni.

FlashGet

A menüpontokat végig járva a legfontosabbak az Opciók menüpont alatt többek közt az internet sebességét állíthatjuk, több fokozata van, ha akarjuk kihasználja a teljes internetünket a letöltésre, de megadhatjuk, hogy hagyjon nekünk módot netezni a töltések közben is. Szabályokat is definiálhatunk a fájlok kiterjesztésére vagy tulajdonságaira vonatkozóan, és azoknak megfelelően kategorizálhatjuk a fájlokat. A FlashGet magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 101 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura