Avant Browser

Avant letöltés Az Avant Browser az Avant Force által fejlesztett szoftver egy stabil, sokoldalú, a vélemények szerint gyors és felhasználóbarát böngésző. Internet Explorerre építették az alkalmazást, annak minden tulajdonságát magával hordozza. Egyetlen kattintással nyithatunk meg több a Kedvencek közé elmentett weboldalt. A kedvenceink közé felvett weboldalak saját ikonjaikat is elmenti. Sok extra funkciót találunk, tartalmaz például intelligens popup blokkolást is.

Gyártó: Avant Force
Megnevezés: Avant Browser
Verzió: 1.3.2016
Frissítés:
Fájlméret: 4.25 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 5 218
Kategória: Böngészők
Értékelés:
4.7 (32 értékelés)

Mi az Avant Browser?

Az Avant Browser egy az Internet Exploreren alapuló böngésző amely blokkolja a pop-up ablakokat, blokkolja a Flash reklámokat és gyors kényelmes a kezelőfelülete. Minden Internet Explorer beállítást és a kedvenceket is átvehetjük, csoportosíthatjuk és online tárolhatjuk azokat. Az Avant Browser funkciói közül az egyik egy beépített titoktartási tisztító, amely eltávolítja a böngészés után hagyott nyomokat, Cookie-kat, temp fájlokat, jelszavakat. Full Ultimate verzió is letölthető, ám az akár a 100 megát is elérheti.

Avant összetevői

Az Avant magyar nyelven is elérhető. Tartalmaz különböző blokkolókat, pl a képek, videóklippek, hangfájlok, ActiveX elemek blokkolásával gyorsabbá teszik a böngészést. Az oldalak letöltését meggyorsítja a felugró reklámok kiszűrése is. Az AI RoboForm beépülő modullal kitölthetjük ugyanazt az űrlapot többszöri begépelés nélkül. A beépített keresővel Google és Yahoo -val kereshetünk a weben. Beépített RSS olvasót is találunk, illetve a több ablakos, füles megjelenítéssel használhatjuk.

Avant Browser
A megnyitott böngészőfülekből csoportokat állíthatunk össze és menthetünk el, majd egy kattintással nyithatjuk meg azokat. Az Avant egy felhasználóbarát, gyors, stabil és biztonságos böngésző. A szoftver telepítési leírás magyarul itt elérhető.

Jelenlévők

Oldalainkat 79 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték