UltraSurf

UltraSurf letöltés Az UltraSurf egy cenzúraellenes, a személyiségi jogok védelmére megalkotott szoftver, amely abban segíti felhasználóit, hogy korlátozások nélkül érhessenek el minden tartalmat az interneten. A cenzúrázott, tűzfalakkal védett tartalmakhoz HTTP proxyk használatával fér hozzá, felhasználóit pedig titkosítási protokollok segítségével védi. A program ingyenesen használható, kisméretű és Internet Explorer vagy Firefox kiegészítőként is alkalmazható.

Gyártó: UltraReach Internet Corp. U.S.A.
Megnevezés: UltraSurf
Verzió: 15.04
Frissítés:
Fájlméret: 1.95 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 4 428
Kategória: Böngészők
Értékelés:
4.1 (10 értékelés)

Mi az UltraSurf?

A programot 2002-ben hozta létre Szilícium Völgy-beli fejlesztők egy csapata, akiknek célja az volt, hogy létrehozzanak egy eszközt a kínai nagy tűzfal ellenében. Az Ultrasurf egyszerre teszi lehetővé, hogy felhasználói hozzáférhessenek a cenzúrázott tartalmakhoz és elrejthessék személyazonosságukat. Nem csak Kínában és Tibetben népszerű, rengetegen töltötték le az arab tavasz idején az érintett országokban is. Sok biztonsági cég határozott úgy, hogy az Ultrasurf-öt kivétellistára veszik, így a vírusirtók és más biztonsági programok általában nem érzékelik malware-ként.

UltraSurf története

A program ingyenesen letölthető, mindössze egyetlen fájl telepítésére van szükség, ezután azonnal használatba vehető. A program indításakor automatikusan az Internet Explorert indítja el, ezt azonban átállíthatjuk Firefoxra is. Felhasználói felülete rendkívül egyszerű, azok számára sem okoz gondot, akik nem sokat tudnak a proxyk működéséről, mivel az IP-cím elrejtése automatikusan zajlik, ugyanakkor a rutinos felhasználók maguk is testre szabhatják a proxy-beállításokat, bár ezek eléggé korlátozottak.

UltraSurf Browser

Egyes biztonsági programok malware vagy trójai szoftverként érzékelhetik az Ultrasurf-öt a titkosított kommunikáció miatt.

Jelenlévők

Oldalainkat 97 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura