Safari

Safari letöltés A Safari böngésző új verziója a Nitro motorra épül, amely gyorsabb böngészést tesz lehetővé. Lehetőségünk van privát böngészésre, többablakos megjelenítést biztosít, különböző blokkolásokat állíthatunk be. Beépített keresővel és letöltésvezérlővel van ellátva, támogatja az RSS-t valamint a megnyitott weboldalak 3D megjelenítését biztosító cover flow-t is tudja. A Safari-val élmény a böngészés, impozáns megjelenésének és sebességnek köszönhetően.

Gyártó: Apple Computer
Megnevezés: Safari
Verzió: 5.1.7
Frissítés:
Fájlméret: 36.7 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 33 701
Kategória: Böngészők
Értékelés:
4.2 (75 értékelés)

Mi a Safari?

A Safari egy kiváló webböngésző, amit az Apple kínál a Mac OS X operációs rendszeréhez illetve már a Microsoft Windows operációs rendszerekhez is. Támogatja a Web 2.0 megoldásokhoz szükséges valamennyi technológiát. Kényelmessé tették a navigációt a drag&drop könyvjelzővel, könnyen rendezhető füles ablakokkal, beépített keresővel, illetve RSS olvasóval. Tulajdonképpen a leggyorsabb alapböngésző iOS rendszereken.

Safari története

2003-ban jelent meg az első verzió a Mac OS X beépített böngészőjeként. A Safari 2.0-s verziója már rendelkezett RSS és Atom hírcsatorna olvasóval. Képes volt archiválni és e-mail weboldalakat használni, beépített PDF-megjelenítővel rendelkezett, és tudott a könyvjelzőkben keresni. A Safari WebKit nevű nyílt forráskódú HTML motorra épül.

Safari Browser

A webböngésző további forráskódja, beleértve a külső megjelenést, már nem nyílt. Jelenleg már Windows operációs rendszeren is használhatjuk. A Safari magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.