Web Freer

webfreer A Web Freer a Chromium modellek nyílt forráskódjára épült, amely HTTPS (Hypertext Transfer Protocol over Secure Socket Layer) böngésző és adatvédelmi beállításokkal van ellátva. A Web Freer célja, hogy visszaadja a kényelmes böngészés érzését egy teljesen privát és védett környezetben. A Web Freer tehát úgy van megszerkesztve, hogy támogassa a HTTPS-t, és biztonságban megőrizze az Ön adatait. A HTTPS támogatás mindvégig jelen van, és blokkolja az IP cím megjelenítését, lehetővé téve ezzel az anonim böngészést.

Gyártó: FileRating
Megnevezés: Web Freer
Verzió: 1.1.0.0
Frissítés:
Fájlméret: 49.3 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 1 584
Kategória: Böngészők
Értékelés:
4.3 (6 értékelés)

Mi a Web Freer?

A Web Freer egy olyan HTTPS web böngésző, amely lehetővé teszi az internet felhasználók számára az abszolút online biztonságot és anonimitást. Titkosítja az adatátadást az Ön számítógépe és az internet között, így a hekkereknek nincs esélyük arra, hogy megtudják, milyen oldalakat látogatott meg, és milyen adatokat osztott meg. A Web Freer által az internet biztonságosabb lesz. Rendkívül hasznos abban az esetben, ha olyan internetszolgáltató felügyelete alatt böngészünk, amely blokkolja a Facebook, Twitter, Google stb. oldalakat. Segítségével feloldhatunk olyan oldalakat, amelyeket az internetszolgáltatónk blokkol.

Web Freer használata

A Web Freer ugyanúgy működik, mint egy bármilyen másik böngésző, de jóval nagyobb biztonságot biztosít a felhasználónak. A telepítés után ugyanúgy megnyitjuk a Web Freert, mint egy átlagos böngészőt, és megkezdjük az internetes böngészést. Számos adatvédelmi előnye mellett egy másik hasznos tulajdonsága, hogy Chromiumra épített. A Chromium a leggyorsabb böngészőélményt, nyújtja és megbizonyosodik afelől, hogy a felhasználó élvezhesse a privát böngészés örömeit, miközben semmit sem kell feladnia.

Web Freer

Az elvégzett tesztek alapján a Web Freer legalább annyira gyors, mint a Google Chrome, és gyakran gyorsabb, mint a Firefox. A Web Freer remek kiegészítője a számítógépén már meglévő adatvédelmi programok sokaságának.

Jelenlévők

Oldalainkat 77 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura