Torch Web Browser

Torch Web Browser letöltés A Torch Web Browser egy ingyenesen letölthető, Chromium alapú webböngésző, amely képes weboldalak megjelenítésére, közösségi média alkalmazások futtatására, torrentek letöltésére, online médiák megjelenítésére. Alkalmas a letöltések felgyorsítására, videók letöltésére is, valamint lehetőséget nyújt a torrent fájlok kezelésére is. A Torch egy all-in-one böngésző, amely számos más alkalmazás előnyeit egyesíti magában, így használata nem csak egyszerű, de kényelmes is.

Gyártó: Torch Media Inc.
Megnevezés: Torch Web Browser
Verzió: 45.0.0.10802
Frissítés:
Fájlméret: 1.75 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 9 650
Kategória: Böngészők
Értékelés:
4.3 (24 értékelés)

Mi a Torch Web Browser?

A Torch Browser fogadtatása első megjelenése idején vegyes volt jórészt azért, mert nem támogatta a beépülő bővítményeket, ez a jelentős hiba azonban azóta orvoslásra került. A legtöbben azért kedvelik, mert egy igen hasznos, kompakt eszköz, nem csak egyszerűen böngészésre alkalmas, de médiafájlok, például zenék és videók letöltésére, torrentek kezelésére is, és rendkívüli lehetőségeket biztosít a közösségi média gyors és egyszerű használatára, többek között drag-and-drop megosztási módszere által. A Mac és Windows rendszereken is futtatható program egy letöltés-gyorsítót is tartalmaz, amely más böngészőkhöz képest akár háromszor gyorsabbá teszi a különféle médiafájlok, torrentek és egyéb állományok letöltését.

Torch Web Browser funkciói

A Torch Browser természetesen alkalmas mindenfajta weboldal betöltésére és megjelenítésére, emellett azonban számos egyéb funkcióval is rendelkezik. Található benne egy beépített BitTorrent kliens, amely segítségével letölthetjük és rendszerezhetjük a torrent fájlokat. A böngésző fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a közösségi szolgáltatásokkal való integrációra, így a Facebookon és a Twitteren egyszerű drag-and-drop módszerrel oszthatunk meg pillanatok alatt weboldalakat, videó és audio fájlokat vagy akár keresési eredményeket.

Torch Web Browser

A programhoz tartozó Torch Music egy közösségi zenealkalmazás, amely egy felhasználóbarát felületen rendszerezi a YouTube-on található zenéket, amelyek között kereshetünk, playlist-eket hozhatunk létre és Facebookos ismerőseink YouTube-os tevékenységét is követhetjük. A webböngésző alkalmas arra is, hogy a segítségével Instagram és Vine videókat töltsünk le egyetlen kattintással. A Torch browser-t megvette az Avast, így a továbbiakban Avast Secure Browser néven fut.

Jelenlévők

Oldalainkat 49 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura