Netscape Navigator

netscape-navigator A Netscape Navigator egy olyan internetes böngésző, amelyet a Netscape Communication fejlesztett ki 2008 márciusában. A jelenleg az AOL tulajdonában álló böngésző Firefox motorra épült, és kiváló innovációkat találhatunk a böngésző oldalsávjába építve, mint amilyen a skin-ezhető felület, a letöltés vezérlő és a Netscape.com szociális hálóhoz vezető belső útvonal. A Netscape Navigator biztonságos és megbízható böngészőélményt nyújt a felhasználónak.

Gyártó: AOL
Megnevezés: Netscape Navigator
Verzió: 9.0.0.6
Frissítés:
Fájlméret: 5.77 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Utolsó verzió
Nyelv: Magyar
Letöltések: 1 829
Kategória: Böngészők
Értékelés:
4.7 (3 értékelés)

Mi a Netscape Navigator?

A Netscape Navigator egy 2008-ban kifejlesztett böngésző, amely alapjául a Mozilla Firefox motorja szolgál. A böngésző fejlesztése már az 1990-es években megkezdődött. Az AOL lehetővé teszi a böngésző korábbi, archivált verzióinak letöltését. Funkcióiban és felhasználó felületében a Mozilla Firefox-ra emlékeztet. Teljesítmény szempontjából is igencsak hasonló a Firefox-hoz, így hasonló gyorsasággal és memóriahasználattal rendelkezik. Emellett azonban van egy-két olyan bővítménye is, amelyeket a Firefox esetében nem találunk meg. Ilyen a link pad és a mini böngésző.

Netscape Navigator használata

A Netscape Navigator Mozilla Firefox hasonlóságai miatt nem okozhat gondot azoknak, akik használták már ez utóbbi böngészőt. A Firefox tulajdonságai mellett a Netscape Navigator lehetővé teszi, hogy a Netscape.com felhasználói egy sor, a honlappal kapcsolatos alkalmazást használhassanak. A Netscape Friends Activity alkalmazáson keresztül például nyomon követhetjük barátaink aktivitását. A Netscape Tracker nyomon követi a legújabb frissítéseket, míg a Netscape News kizárólag a hírekkel kapcsolatos bejegyzéseket követi.

A Netscape Navigator a nem Netscape.com felhasználóinak is kedveskedik a mini böngészővel. Ez lényegében két egyszerre megnyitott lap, valamint a link pad.

Jelenlévők

Oldalainkat 82 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura