Comodo Dragon

Dragon letöltés A Comodo Dragon a Comodo által készített böngésző amely, a nyílt forráskódú Chromium-ra épül. Óriási előnye, hogy meglehetősen kevés memóriát és erőforrást használ, valamint hatékonyan védi a felhasználót elsősorban úgy, hogy csak minimális mértékben szolgáltat adatot a felhasználóról. Mindezen felül minden weboldal tanúsítványát behatóan ellenőrzi, hitelesíti az ott található SSL tanúsítványokat.

Gyártó: Comodo
Megnevezés: Comodo Dragon Browser
Verzió: 45.9.12.393
Frissítés:
Fájlméret: 49.0 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 11 291
Kategória: Böngészők
Értékelés:
4.6 (41 értékelés)

Mi a Comodo Dragon Browser?

A Chrome-ra épül, ám még annál is biztonságosabb böngésző. Egyre népszerűbbé válik az internet használók körében stílusa és gyorsasága miatt. Használata nagyon egyszerű és magától értetődő minden, emellett magas színvonalú védelmet nyújt az adathalász oldalak szakszerű felismerése miatt. Az érvénytelen vagy lejárt tanúsítványokat napra készen figyelés erre időben figyelmeztet. Ugyan első indítása lassú lehet, de amint megfelelő mennyiségű portot használ, kiváló teljesítményt érhetünk el vele a weboldalak nézegetése közben. Automatikusan Magyar nyelvet használ, illetve kiegészítőkkel bővíthetjük a böngészőt.

Comodo Dragon jellemzői

A Comodo Dragon telepítése egy impozáns felületen ajánlja fel a számunkra, hogy fogadjuk el a licenc feltételeket, vagy lépjünk vissza a telepítési szándékunktól. A következő felületen több beállítási lehetőséghez is közvetlen hozzáférést kapunk, többek közt választhatunk hogy portable vagy hagyományos módon szeretnénk böngészni.

Comodo Dragon Broswer

A telepítési mappa kiválasztása után megmondhatjuk neki hogy telepítse egyben az Adobe Flash Player kiegészítőt is. A kezelőfelület rendkívül letisztult csak azokat a funkciókat látjuk, ami feltétlenül fontos. A részletes beállításokat a Comodo Dragon bal felső ikonján keresztül érhetjük el. A Comodo Dragon magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 37 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték