Videószerkesztő appok

A legjobb videószerkesztő applikációk összehasonlítása, top videószerkesztő appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat videószerkesztő témakörben.
 • GIF kamera

  gif-camera A GIF kamera app-pal most bárki mozgóképpé alakíthatja a legjobb pillanatfelvételeket, amely most ingyenesen letölthető. GIF-rajongóknak kötelező! Az animált fotók népszerűsége vitathatatlan, legyen szó egy alvó kisbabáról, vagy egy fejre álló kutyáról, esetleg a saját születésnapunkról. Nem beszélve a vicces pillanatokról: leesett, eltörött, elgurult, elszökött – a GIF kamera igazán személyes emlékké varázsolja. A videó szerkesztő már akár 40 képet is készíthet egyetlen perc leforgása alatt.

 • GIPHY for Facebook Messenger

  giphy A GIPHY alkalmazással most ingyen juthatunk hozzá a világ egyik legnagyobb GIF-gyűjteményéhez. Az internet legjobb GIF-jei most mind egy helyen! Az animált képek uralják a közösségi oldalakat, nem véletlenül, hiszen kreatívvá és izgalmassá teszik a kommunikációt. Hatalmas mennyiségű és változatos tartalommal várja az app a felhasználókat. Töltsük le, hogy újabb és újabb darabokkal frissíthessük fel posztjainkat, chateléseinket! Keressük meg a kedvenc filmünk vagy a favorit showmanünk ihlette GIF-eket.

 • GoPro App

  gopro A GoPro Quik hasznos és fontos kiegészítője a népszerű GoPro felvevőnek: az android vagy iphone telefonnal ugyanis élőben követhetjük nyomon a folyamatot. Megváltoztatnák a beállítást? Elég csak az alkalmazást elővenni, hiszen a szinkronizálásnak köszönhetően már mobilról is átállíthatjuk a funkciókat. A rögzített anyagot pedig visszatekerhetjük, megállíthatjuk, képkockákat menthetünk el fotóként. Itt és most rakhatunk össze videókat, amelyeket közösségi oldalon posztolhatunk, vagy a saját GoPro Channel-ünkre tölthetjük fel.

 • Video Editor

  video-editor A Video Editor megkönnyíti a videó szerkesztést ez a népszerű applikáció, okostelefonra vagy táblagépre telepítve egyszerűvé válik a videó fájlok kezelése. Ingyenesen letölthető bármilyen androidos készülékre. A videózás is legalább annyira népszerű, mint a fotózás, így természetes az igény: ha már elkészíthetjük telefonnal a felvételeket, legyen lehetőségünk a szerkesztésre is. A Video Editor applikációval ezt bárhol megtehetjük a mobilunk segítségével.

 • VideoShow – Video Editor & Maker

  videoshow A VideoShow – Video Editor & Maker alkalmazással profi és ötletes videókat készíthetünk. Telepítsük ingyenesen az Android készülékünkre, de már táblagéppel is tökéletesen használhatjuk. Különleges filtereket, 500+ matricát, kép- és videoillesztő eszközöket kínál az alkalmazás, amellyel már hanganyagot is vághatunk a mozgóképek alá. Mivel a közösségi oldalak a kisebb fájlokat részesítik előnyben – a VideoShow átalakítóját nagyon fogjuk szeretni! Töltsük le az appot, mert ezzel élmény lesz a videoszerkesztés!

 • VivaVideo: Free Video Editor

  vivavideo A VivaVideo: Free Video Editor ingyenesen kínálja a világ egyik legnépszerűbb video- és képszerkesztőjét. Töltsük le androidos vagy iPhone készülékekre, és máris profi eszközkészlettel vághatjuk meg a mozgóképeket. Készüljünk fel a teljesen újszerű szelfi-beállításokra és az érdekes effektusokra! Fényképezésben és szerkesztésben is nehéz kézhez állóbb appot találni. Megvan a fotó? Írjunk a felületére, vágjunk alá zenét, alakítsuk GIF-fé. Töltsük le a VivaVideot, mert vele élmény a fotózás!

Jelenlévők

Oldalainkat 74 vendég böngészi