Flv Video Player

flv-player A Flv Video Player az FLV fájlok legjobb célirányos lejátszó ingyenes alkalmazása, amelynek ott a helye minden Android és iPhone eszközön. Az FLV fájlok lejátszásához olyan alkalmazásra van szükség, ami célirányos megoldást jelent. Ezt az igényt elégíti ki az FLV Video Player applikáció mobiltelefonokon és táblagépeken is. Az ingyenesen letölthető alkalmazás egyike a legkedveltebb videó programoknak. Az applikáció roppant egyszerű funkciókkal rendelkezik; tökéletesen alkalmas az FLV fájlok letöltésére és lejátszására.

Gyártó:
Megnevezés: Flv player
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 873
Kategória: Film, videó
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a FLV Player?

Az FLV Video Player ingyenesen letölthető és használható alkalmazás, ebben rejlik a népszerűsége is. Az applikációval egy olyan eszköz került a piacra, ami sallangok és felesleges csillogás nélkül tud mindent, amit egy FLV lejátszónak tudni kell. Ennek megfelelően az alkalmazás roppant gyors. A kezelőfelülete ugyan nem soha nem lesz díjnyertes egy dizájn versenyen, de mivel a cél szentesíti az eszközt, ilyen módon ebbe sem igazán találhatunk kivetnivalót. Ezzel együtt is az alkalmazás roppant kompakt; mindent tud, amit tudnia kell, de semmi többet. Ha gyakorlatias megoldásra van szükség, akkor mindenképpen ajánljuk a letöltését.

Flv Video Player használata

Az FLV Video Player alkalmazás ingyenesen letölthető és telepíthető az okostelefonokra. A felhasználóknak a legegyszerűbb módot kínálja: nincs más dolgunk, mint elhelyezni a kedvenc videó fájljainkat az SD kártyán, elindítani az FLV Video Player applikációt, kijelölni a megtekintésre szánt videót és rányomni a lejátszásra. A teljes felület átlátható, így tényleg könnyű dolgunk lesz. A számos különböző, de egyszerű funkciónak köszönhetően az applikáció mindent tud, amit egy ilyen „minimalista” lejátszónak tudnia kell. Saját keresőmezővel rendelkezik, ami nagyban segíti a könnyed navigálást és böngészést a fájlok között.

flv-player-1 flv-player-2

Az FLV Video Player applikáció az Android 2.2-es verziójától elérhető, de iPhone telefonokra is telepíthető. Magától értetődő módon az operációs rendszer újabb készülékei esetén is zavartalanul használható. El kell mondani azonban, hogy néhány Asus Transformer eszköznél probléma jelentkezhet a hang lejátszásakor. Emellett hibát észlelhetünk akkor is, ha a használt mobil eszköz gyenge teljesítménnyel rendelkezik; ilyenkor sajnos előfordulhat, hogy a képminőség rovására megy az okostelefonon futó applikáció.

FLV Video Player videólejátszó, tovább az Android letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 83 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura