Dolphin Browser

dolphin-browser A Dolphin Browser olyan személyre szabható böngésző alkalmazás, amelyet bárki letölthet Android vagy iPhone készülékére. A villámgyors böngésző roppant népszerű a felhasználók körében, az érintőképernyőn szinte könnyed játékká válik a keresés! Az oldalsó oszlopok sikeresen felgyorsítják a folyamatot, akár menet közben is internetezhetünk, olyan frappáns és praktikus a webböngésző felépítése. Az internetezés igazi élvezetté válik a személyre szabható, egyéni beállításokkal és megosztási lehetőségekkel kiegészített applikációval.

Gyártó: Dolphin Browser
Megnevezés: Dolphin Browser
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 669
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
4.0 (3 értékelés)

Mi a Dolphin Browser?

A Dolphin Browserrel nemcsak böngészhetünk, az alkalmazásokat is praktikusan kezeli. A közösségi felületekkel könnyen kommunikál, így bármikor megoszthatjuk a barátainkkal a találatainkat, URL-címeket és egyéb fontos információt. Linkeket, telefonszámokat, térképeket küldhetünk a telefonunkról más eszközökre. Más Dolphin-ismerősökkel már wi-fi hálózaton keresztül is megoszthatjuk a linkeket! Ugyanakkor okostelefonunkat az asztali számítógéppel is szinkronizálhatjuk az app-on keresztül. Sőt, hangvezérléssel is navigálhatunk az oldalak között, hozzáadhatunk a kedvencekhez és böngészhetünk a keresővel. A böngésző megbízható, gyors és kreatív - nem nehéz azonnal megkedvelni!

Dolphin Browser használata

A Dolphin Browser egyedi felépítésének köszönhetően a böngészőnk is személyre szabott lehet. A népszerű alkalmazás letöltése után azonnal a kezdő képernyőre jutunk. A felületét mi magunk alakíthatjuk: azokat az applikációkat helyezzük el rajta, amelyekre ténylegesen szükségünk van. Így ki sem kell lépnünk a Dolphin Browser-ből, mert az app-okat egy mozdulattal elindíthatjuk a felületéről. Az alkalmazás hozzáférést biztosít további 200 webes applikációhoz. Népszerűség szerint, valamint kategóriákba sorolva keresgélhetünk a legfrissebb és a legkedveltebb app-ok között, majd egy mozdulattal rögzíthetjük azt a böngésző nyitólapján. A letisztult és színes dizájn tökéletes passzol a Dolphin Browser könnyed felhasználásához. Az ingyenes app böngészése fülekkel történik. Átjárható valamint, egyszerűen megnyitható és bezárható oldalakat köszönhetünk ennek a megoldásnak. A böngésző tartalmát bármelyik közösségi oldallal megoszthatjuk. Akár a Facebookon, akár a Twitteren posztolhatjuk. A találatok el is menthetők.

dolphin-browser-1
dolphin-browser-2

Az URL-sáv mellett található ikon az oldal menüre mutat. Az adatvédelem szempontjából fontos inkognitó lehetőség itt aktiválhatjuk. Valamint az alkalmazás teljes képernyőméretét is ebben állíthatjuk be - ekkor a menüsort a felület felső részének lehúzásával tudjuk elérni. Az alkalmazás népszerűsége számos fejlesztést tett lehetővé. Keresés, fényerő, webről PDF-formátumba alakítás - szinte bármilyen kiegészítőt megtalálunk a Dolphin Browser saját háza táján. Továbbá az URL-sávról immáron közvetlenül kereshetünk az Amazon, a Twitter és a Wikipédia oldalain!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.