Spyware Terminator

spywareterminator Az ingyenes Spyware Terminator alkalmas kémprogramok és számítógépes kártevő programok irtására! A Spyware Terminátor kémprogramok után kutat: átvizsgálja a memóriát, a vincsesztereket és a regisztrációs adatbázist. Használhatjuk spyware, adware, worm, hijack, keyloggerek, IE Toolbarok, bármilyen kártevők felismerésére és irtására. Vélemények szerint igen hatékony program, mely védelmet biztosít számítógépünk számára.

Gyártó: Crawler
Megnevezés: Spyware Terminator
Verzió: 3.0.1.107
Frissítés:
Fájlméret: 7.65 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 22 215
Kategória: Biztonság / Kémprogram eltávolító
Értékelés:
4.2 (57 értékelés)

Mi a Sypware Terminator?

Felderíti a számítógépen található kémprogramokat, trójai vírusokat és a többi ismert kártevőt. A szoftvervédelem ellenőrzi a futó programokat, a Windows-zal automatikusan induló objektumokat és a szolgáltatásokat. A Spyware Terminator együttműködik a ClamAV víruskeresővel. A vizsgálat végeztével részletes jelentésben ellenőrizhetjük a talált vírusokat, és egyéb számítógépes kártevő programokat. Egyszerű használatósága, magyar felülete teszi népszerűvé. Adatbázisa on-line frissíthető. Futtatáskor háromféle keresés választható: Gyors vírusellenőrzés, Teljes kémprogram vizsgálata, Egyéni beállítások alapján történő ellenőrzés.

Sypware Terminator használata

Mindenki, aki Internetet használ, ki van téve annak a veszélynek, hogy magánélete súlyosan sérül a spyware és kémprogramok által. A spyware programok a fertőzött gépeket reklámokkal szórják tele, módosítják a konfigurációt, személyes adatokat gyűjtenek, mint például jelszavakat, banki adatokat, internetes szörfözés szokásokat vagy egyéb személyes adatokat, mindezeket persze a fertőzött számítógép tulajdonosának tudta nélkül. Rossz esetben ez akár teljes személyazonosság lopáshoz is vezethet. A fertőzés előfordulhat más programok telepítése során, de akár egyszerű zene vagy videó fájl megosztással is.

Spyware Terminator

Néhány tünet ami arra utal, hogy számítógépünk vírus vagy kémprogram fertőzött: A számítógép lassabb, mint máskor. A számítógép nem válaszol, vagy gyakran lefagy. A számítógép összeomlik, pár percenként újraindul. Sok pop-up hirdetés, váratlan weboldal jelenik meg a képernyőn. Észrevehetően növekedett CPU tevékenység, lemez használat vagy a hálózati forgalom. Az alkalmazások és a számítógép nem működik megfelelően. Lemezek vagy lemezmeghajtók elérhetetlenek. Nem lehet nyomtatni elemeket helyesen. Szokatlan hibaüzenetek látszanak. Nehéz visszaállítani a számítógép beállításait. Új nem kívánatos böngésző kiegészítők jelennek meg. A Spyware Terminator magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 245 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura