Comodo Internet Security

comodointernetsecurity A Comodo Internet Security tűzfal és víruskereső program egyben, amely otthoni gépekre ingyen telepíthető. A tűzfal ellenőrzi az adatforgalmat minden irányban, továbbá a telepített programokat és szoftverkomponenseket, mindemellett van benne HIPS (HOST Intrusion Prevention System), ami vélemények szerint eredményesen megvédi számítógépünket az ismeretlen veszélyekkel szemben. A COMODO Antivirus rendszeres védelmet nyújt többféle károkozó, így a trójai, worm vagy más vírus ellen.

Gyártó: Comodo Group
Megnevezés: Comodo Internet Security
Verzió: 10.0.1.6223
Frissítés:
Fájlméret: 214 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 20 889
Kategória: Biztonság / Vírusirtó / Tűzfal
Értékelés:
4.0 (73 értékelés)

Mi a Comodo Internet Security?

Számos fizetős szoftverhez képest is nagy tudású biztonsági program. A HIPS teszteken mind a mai napig az elsők között jelenik meg. A Comodo Internet Security tűzfala nem csupán a telepített éppen futó programjainkat, hanem a legkisebb szoftver komponenseket is figyelemmel kíséri, továbbá a DLL-injekciókat is meg tudja gátolni így még nem ismert kártevők ellen is védelmet nyújthat. Ezek alapján például nem csak azt figyeli, hogy egyik programunk csatlakozni akar az internetre, hanem mondjuk egy tálcán ülő szerviz komponensünket vagy a böngészőprogramunk egyes plugin-jait is.

Comodo Internet Security összetevői

A HIPS (HOST Intrusion Prevention System) egyszerű védelmet ad az olyan még nem ismert vírusveszélyek ellen, amelyeket a vírusirtók máshogyan nem lennének képesek kiszűrni. Erre egy egy jó példa ha a böngészőnket nem a Windows menüből indítottuk, hanem egy telepítés alatt igyekszik megnyílni vagy egy programban kattintott linkre indul, úgy arról is értesíti a felhasználót, akkor is ha mondjuk a start menüből való böngésző indítás engedélyezve van.

Comodo Internet Security

A felhasználói felület nem a legegyszerűbben áttekinthető a kezdő felhasználók számára, azonban elérhető magyarítás a szoftverhez, aminek frissítése a továbbiakban a telepítőnél is kiválasztható lesz. 32 és 64 bites operációs rendszerekhez ugyanaz a telepítő elérhető. A program online frissíthető vírus adatbázissal rendelkezik. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 63 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura