ZoneAlarm

zonealarm A ZoneAlarm egy könnyen kezelhető antivírus és biztonsági program, amely segítségével a kártékony szoftverek és illetéktelen behatolások ellen alakíthatunk ki védelmet számítógépünkön. A Zone Alarm két legfontosabb funkciója, hogy azonnal értesíti a felhasználót, amikor behatolást észlel a rendszerbe, illetve hogy a segítségével egyszerűen testre szabhatjuk, mely programok hozhatnak létre kifelé irányuló kapcsolatokat.

Gyártó: Check Point Software Technologies Ltd
Megnevezés: ZoneAlarm
Verzió: 14.1.48.0
Frissítés:
Fájlméret: 3.24 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 3 783
Kategória: Biztonság / Vírusirtó / Tűzfal
Értékelés:
4.5 (13 értékelés)

Mi a Zone Alarm?

A ZoneAlarm tűzfal a hálózati kapcsolatokat zónákra osztja. A "megbízható zóna" részei a helyi hálózat kapcsolatai, amelyek megoszthatnak egymás között erőforrásokat és állományokat, míg az "internet zóna" minden olyan kapcsolatot tartalmaz, amely alapértelmezettként nem számít megbízhatónak. A felhasználó maga adhatja meg, milyen tevékenységet engedélyez az egyes programok számára, mielőtt azok csatlakoznának az Internethez.

ZoneAlarm vírusirtó használata

A ZoneAlarm alkalmas arra, hogy elcsípje az olyan vírusokat, amelyeket a hagyományos antivírus szoftverek nem vennének észre, feltartóztatja a rendszerünkbe behatolni próbáló hekkereket, és a Windows Tűzfaltól eltérő módon a kifelé irányuló kapcsolatokat is ellenőrzi. Segítségével valódi tűzfal-hálózatot hozhatunk létre, amelyen a káros programok nem üthetnek rést. A Zone Alarm használata és beállítása végtelenül egyszerű.

ZoneAlarm

A Zone Alarm számos különféle verzióval rendelkezik. Ezek között találhatóak ingyenesen letölthető és használható, freeware programok is, mint a ZoneAlarm Free Firewall vagy a ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall, illetve fizetős változatok (ZoneAlarm Pro Firewall, ZoneAlarm Pro Antivirus + Firewall, ZoneAlarm Internet Security Suite és ZoneAlarm Extreme Security).

Jelenlévők

Oldalainkat 141 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura