Panda Free Antivirus

panda-free-antivirus A Panda Free Antivirus ingyenes vírusirtó, telepítsük, hogy helyettünk is figyeljen a számítógépünk és a személyes tartalmaink védelmére. Szinte el is felejthetjük, hiszen teszi a dolgát, ha pedig frissítésre van szüksége, automatikusan letölti a kiegészítéseket. Részleges és teljes körű vizsgálatot is indíthatunk vele, immunizálhatjuk az adathordozóinkat, és akkor is jelez, ha nem kompatibilis tartalmat talál a gépünkön. A Panda Free Antivirus felhő alapon működik. Magyar nyelvvel is támogatott, telepítsük most!

Gyártó: Panda Security
Megnevezés: Panda Free Antivirus
Verzió: 16.1.2
Frissítés:
Fájlméret: 2.15 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 1 942
Kategória: Biztonság / Vírusirtó programok
Értékelés:
4.0 (6 értékelés)

Mi a Panda Free Antivirus?

Folyamatos online jelenléttel még kiszolgáltatottabbá válnak a személyes tartalmaink, egy megbízható és profi vírusirtóra van szükségünk. A Panda Free Antivirus a legismertebb kártevőkkel szemben hatékony, a fejlesztőknek köszönhetően a frissítések felkészülten tartják egyéb típusú támadásokkal szemben is. Böngésszünk biztonságosan, használjuk bátran a webshopos szolgáltatásokat. A folyamatfigyelő beállítás jelen időben monitorozza a számítógépen futó munkafolyamatokat. Ez a program a Wi-Fi hackereket is leszereli. Az ingyenes változatba több keresési lehetőséget is beépítettek, az általános verzió mellett érdemes időszakonként minden egyes fájl átvizsgáltatni a Panda Free Antivirussal. Letisztult felülete könnyen alkalmazható menüsort tartalmaz. A vírusirtó az adatok biztonsági fokozatát egy folyamatosan bővülő, alapos és profi adatbázis alapján dönti el, ezzel a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a felhasználóknak.

Panda Free Antivirus használata

A Panda Free Antivirus vírusirtó kifejezetten szép program, amely a legveszélyesebb vírusokkal szemben is megvédi a számítógépünket. Telepítsük, és a Panda Free Antivirus máris teszi a dolgát. A menüben választhatunk az ellenőrzési módok között. Dönthetünk a teljes körű vagy részleges átvizsgálás mellett, de időközönként érdemes beiktatni a számítógép adataink teljes kontrollját. A modern program valójában egy távoli gépen vizsgálja a fájljainkat, a felhőalapú szolgáltatás különösen sok paramétert vesz figyelembe, így csökkenti a fertőzés lehetőségét.

A Panda Free Antivirus ingyenesen szabadít meg bennünket a felugró ablakoktól, a legaktívabb vírusoktól. Figyeli és ellenőrzi a vezeték nélküli internet hálózatunkat, sőt, még a számítógépünkhöz csatlakoztatott adathordozók vírusmentességéről is gondoskodik. Ha aktiváljuk a folyamatfigyelőt, a program folyamatos készenlétben áll majd. Külföldi utazásoknál célszerű ügyelni a Wi-Fire. A vírusirtó kiszűri a fenyegető elemeket, így nem kell aggódnunk a számítógépünk miatt nyaraláskor vagy egy hosszabb kiránduláson sem. Azonban ne lepődjünk meg, ha a böngészőnk beállításai hirtelen megváltoztak, ez gyakran együtt jár a telepítéssel.

Jelenlévők

Oldalainkat 89 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura