Hotspot Shield

hotspot shield A Hotspot Shield egy olyan fenyegetéssel szemben nyújt védelmet, amely napjainkban egyre nagyobb problémát jelent a hordozható eszközöket, laptopokat, netbookokat és hasonlókat használók számára. Felismeri és visszaveri a WiFi hálózatok felől érkező kártékony behatolókat. A Hotspot Shield emellett védelmet nyújt nyilvános WiFi hotspot-ok használatakor, mobilos felhasználók számára pedig adattömörítést is végez.

Gyártó: AnchorFree, Inc.
Megnevezés: Hotspot Shield
Verzió: 5.1.5
Frissítés:
Fájlméret: 7.67 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Angol
Letöltések: 2 059
Kategória: Biztonság / Tűzfal
Értékelés:
4.8 (4 értékelés)

Mi a Hotspot Shield?

A Hotspot Shield VPN Service-t alkalmazzák többek közt felhőalapú malware ellenes védelemre, elsősorban olyan esetekben, amikor a felhasználók távolról akarják adataikat vagy más eszközeiket elérni.A titkosításhoz a szoftver VPN technológiát használ, a böngészés közbeni adatvédelmet pedig proxy kapcsolat segítségével biztosítja – utóbbi szolgáltatás segítségével a felhasználók olyan tartalmakat is elérhetnek, amelyek országukban egyébként blokkolva vannak.

Hotspot Shield használata

A Hotspot Shield tehát védelmet nyújt a hálózatok felől érkező rossz indulatú csomagok ellen. Ezt azáltal éri el, hogy lehetőséget nyújt a felhasználóknak virtuális privát hálózatok (VPN) létrehozására az eszköz és a szerver között. Így a felhasználó minden internetes tartalmat szabadon böngészhet, ám nem kell attól tartania, hogy adatai védelme csorbát szenved. A felhasználó a böngészés közben anonim marad, a hálózaton keresztül le- vagy feltöltött információkat pedig titkosítja és meggátolja, hogy azokhoz harmadik fél bármilyen módon hozzáférjen.

Hotspot Shield

A programnak ingyenes és fizetős verziója is elérhető. Utóbbi plusz szolgáltatása, hogy nem csak megvédi használóit a malware programoktól, de a phising kísérletek és a spam ellen is megvéd. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 58 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura