HitmanPro

hitmanpro A HitmanPro egy biztonsági szoftver, amely segít megvédeni számítógépünket a trójai programoktól, férgektől, vírusoktól, spyware, adware és malware alkalmazásoktól és bármilyen kártékony programtól. A SurfRight által kifejlesztett program amolyan második védelmi vonal, amely nem akadályozza az elsődleges vírusirtó tevékenységét, de hatékonyan képes ellenőrizni a rendszert attól függetlenül is, és elcsípni azokat a károkozókat, amelyek esetleg átcsúsznak az ellenőrzésen.

Gyártó: SurfRight
Megnevezés: HitmanPro
Verzió: 3.7.9.232
Frissítés:
Fájlméret: 9.8 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 165
Kategória: Biztonság / Malware eltávolító / Kémprogram eltávolító
Értékelés:
4.4 (13 értékelés)

Mi a HitmanPro?

A Hitman Pro egy rendkívül egyszerűen használható program, amelyet kifejezetten úgy terveztek meg, hogy alkalmazása még a kezdő felhasználók számára se okozzon semmilyen nehézséget, és ne igényeljen komolyabb számítástechnikai alapképzettséget. Telepítésre nincs is szükség, hiszen portable, azaz hordozható program – akár egy pendrive-on is magunkkal vihetjük és tetszőleges számítógépen futtathatjuk. A magasabb szintű funkciók alkalmazásához mindazonáltal nem árthat, ha van némi tapasztalatunk a hasonló programok kezelésében.

HitmanPro vírusirtó használata

A Hitman Pro ellenőrzéseit magunk is elindíthatjuk, de automatikusan időzíthetjük is. Ha úgy állítjuk be a programot, végezhet vizsgálatot akár naponta, hetente, vagy minden gépindításkor. Természetesen azt is meghatározhatjuk, hogy gyors diagnosztikát vagy beható vizsgálatot akarunk-e indítani. A vizsgálat percek alatt lefut, utána pedig lehetőségünk van arra, hogy meghatározzuk, mi legyen a felfedezett hibákkal, rendellenességekkel és kártékony szoftverekkel.

HitmanPro

A szoftver különlegessége, hogy viselkedési modellek alapján szűri ki a károsnak tűnő, gyanús programokat. A korábban felfedezett kártevőkről és a vizsgálatok részleteiről naplót vezet, ez alapján állít fel mintákat. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.