Ad-Aware

ad-aware Az Ad-Aware egy vírusirtó program, amely nagy hatékonysággal képes a rendszerben megkeresni és semlegesíteni a kártékony állományokat, programokat. A szoftver képes felismerni a különböző spyware, adware, malware, trójai, féreg, rootkit szoftvereket, kémprogramokat és vírusokat. Az Ad-Aware háromféle változatban is elérhető, ezek az ingyenes Ad-Aware Free Antivirus+, a személyes biztonsági funkciókra specializált Ad-Aware Personal Security, és a fizetős, bővített funkciókkal rendelkező Ad-Aware Pro Security.

Gyártó: Lavasoft
Megnevezés: Ad-Aware
Verzió: 11.10.767.8917
Frissítés:
Fájlméret: 1.84 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 5 842
Kategória: Biztonság / Vírusirtó / Kémprogram eltávolító
Értékelés:
4.7 (12 értékelés)

Mi az Ad-Aware Free?

Az összes Ad-Aware inkarnáció képes a víruskeresési és -irtási műveletek elvégzésére, valamint a behatolási kísérletek elleni valós idejű védekezésre. A program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felvegyék a harcot az olyan programokkal szemben, amelyek át akarják venni az uralmat a rendszer felett, és programokat akarnak telepíteni vagy személyes információkat megszerezni. Az Ad-Aware beazonosítja a fertőzött állományokat, meghatározza a fenyegetettségi szintet, majd lehetőséget biztosít a felhasználó számára, hogy blokkolja vagy eltávolítsa azokat. A Total Security kiadás extra funkciói közé tartozik a tűzfal létesítése, a rendszer tuning, az online biztonsági mentés létrehozása, az adatmentés, az anti-spam szolgáltatás és a szülői beállítások is.

Ad-Aware vírusirtó használata

A program minden verziójára érvényes, hogy méretük igen kicsi, így könnyen letölthetőek, erőforrásigényük szintén szerény, így nem fogják vissza a számítógép teljesítményét, kezelésüket pedig bármely kezdő szinten lévő felhasználó képes könnyedén, gyorsan elsajátítani.

Ad-Aware

Az Ad-Aware használata, beállítása végtelenül egyszerű. A vírusirtó mellett ugyancsak beszerezhetőek még az Ad-Aware Total Security és az Ad-Aware Business Security programverziók. A szoftver telepítési leírása magyarul itt elérhető.