Avg Antivirus

avg_antivirus Az Avg Antivirus, teljes nevén az Anti-Virus Guard egy antivírus szoftvercsalád, amelynek célja, hogy minden káros szoftvertől megóvja a számítógépet. Az AVG Anti Virus kompatibilis a Microsoft Windows, Linux, Mac OS X és FreeBSD operációs rendszerekkel is, így ezeken a platformokon hatékonyan képes biztosítani a vírusok elleni védelmet. Az AVG a fentebb felsorolt operációs rendszereken felül okostelefonokra is elérhető, így mobileszközeinket is védhetjük vele.

Gyártó: AVG Technologies
Megnevezés: Avg Antivirus
Verzió: 15.1.0.13
Frissítés:
Fájlméret: 4.42 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 29 251
Kategória: Biztonság / Vírusirtó
Értékelés:
4.3 (40 értékelés)

Mi az Avg Antivirus?

Az AVG tartalmazza mindazokat a funkciókat, amelyek a modern vírusirtókban is megtalálhatóak. Ezek közé tartozik a rendszeres, automatikus vizsgálatok elvégzése, amelyeket a felhasználó akár előre is időzíthet, a bejövő és kimenő elektronikus üzenetek átvizsgálása, a karanténba zárás és a hibásnak érzékelt fájlok javítása, bár ez utóbbi természetesen csak a fertőzött állományok egy részénél lehetséges.

Avg Antivirus vírusirtó használata

A program a letöltés kezdetétől számítva akár öt perc alatt teljesen üzemkész állapotba hozható – telepítése rendkívül egyszerű, kezdő szintű ismeretekkel rendelkező felhasználóknak sem okozhat gondot. A program maga meglehetősen kis tárhelyigényű, bár az állandó vizsgálatok komolyabban is lefoglalhatják a számítógép erőforrásait.

Avg Antivirus

Az AVG rendelkezik viselkedésfelismerő rendszerrel is, melynek segítségével hatékonyan képes felismerni és hatástalanítani azokat a fertőzött, kártékony állományokat, melyek gyanúsan "viselkednek". A viselkedésfelismerő rendszert a felhasználók által anonim módon biztosított információkból létrehozott adatbázis alapján működteti a szoftver. Az AVG az egyik legmodernebb vírusirtó alkalmazás, mely ráadásul ingyenesen letölthető, és teljes magyarítással is rendelkezik. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.