City Maps 2go

citymaps2go A City Maps 2go app most ingyenesen letölthető, az okostelefonok és táblagépek egyik leghasznosabb kiegészítője lesz. Megbízható és gyors, azonnal célba juttatja a gyakorlott és a hétvégi kirándulókat is. Még a legalaposabb számítás is megcsúszhat, azonban a CityMaps2Go applikációval nemcsak részletes térképekhez, de számos tipphez, visszajelzéshez is hozzáférünk. Már internetkapcsolat sem kell ahhoz, hogy valóban a legjobb útvonalat, a legizgalmasabb helyet, vagy a leggyorsabb utazási eszközt böngésszük a felületen.

Gyártó:
Megnevezés: City Maps 2go
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 989
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a City Maps 2go?

Egy életmentő utazási alkalmazásra van szükség? Nincs felesleges kanyargás, eltévelyedés, kivéve, ha pontosan arra vágynánk, hogy elvesszünk egy izgalmas és új helyen. A CityMaps2Go kiváló alkalmazás, hiszen a helyi információkon túl a világ bármely országában elnavigál bennünket a kiválasztott útvonalon. Mindezt már offline üzemmódban is! Több ezer tipp és ajánlat közül választhatunk, visszajelzéseket böngészhetünk, valamint mi magunk is jelezhetjük a pozitív és negatív tapasztalatainkat. Az élményeinket pedig bármely ismerősünkkel megoszthatjuk a közösségi oldalakon keresztül. A CityMaps2Go kiváló idegenvezető, hogy bárhol rátalálhassunk a kedvenc kis zugunkra. A GPS helymeghatározó segítségével könnyen eligazodunk a térképeken. Az útvonalak otthoni megtervezésében is igazi segítség ez az app! Az alkalmazás tehát nemcsak egy egyszerű térkép-gyűjtemény, hanem egy igazi útikönyv is!

City Maps 2go használata

Már a letöltést követően elmenthetjük a CityMaps2Go alkalmazás felületén az érdeklődési területeket. Így a gyors személyre szabással valóban könnyen jutunk el egy számunkra izgalmas helyre. Az applikáció a GPS-nek köszönhetően számos részletes térképet kínál fel, ami különösen szerencsés, ha egy nagyobb városban szeretnénk eligazodni. De a környezetünkön túl a világ bármely pontjáról alapos és átlátható információkat ad a CityMaps2Go alkalmazás.

citymaps2go-1
citymaps2go-2

Az ingyenesen letölthető app-pal a legnépszerűbb úti célokat is felfedezhetjük. Izland például igazi látványosság, az ország térképének letöltése után a jobb felső sarok menüje számos érdekességet kínál fel. Érdemes minden esetben átlapozni, hiszen a híres látványosságokon túl saját útiterv tippet is lementhetünk, hogy még könnyebben érhessünk célba. Leírásokat olvashatunk, képeket nézegethetünk, és minden esetben egy érintés is elég, hogy visszajussunk a térképhez, ahol a CityMaps2Go app pontosan feltünteti a böngészett célpontot. Az alkalmazás interaktív felülete és információ gazdagsága biztosan kárpótol a peremsávban futó reklámokért cserébe.

CityMaps2Go Offline maps utazási segéd, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.